středa 1. března 2017

Drátěné regály

Chromované drátěné regály jsou ideálním řešením pro přehledné skladování a uložení věcí v obchodech, kancelářích, kuchyních a domácnostech. V naši nabídce najdete tento typ regálů také v praktické rohové variantě, se šikmými policemi nebo drátěnými koši. Základní regál lze jednoduše rozšířit o přístavbový regál. Možnost dokoupení přídavných polic a děličů.


Naše firma se vyznačuje nejširším sortimentem drátěných výrobků v České republice.

Regály od KREDO- Regály s. Nabízíme skladové regály - kovové regály , konzolové regály , regály na míru, kovové police a příslušenství k regálům. Součástí stacionárních regálů jsou plastové patky zaručující lepší stabilitu. V nabídce drátěných stojanů najdete sluhy, reklamní poutače, stěny, stojany na prospekty, závěsy na pohledy, stojany na letáky, prodejní regál 7a další výrobky.


Prodáme drátěnou regálovou stavebnicovou sestavu v černo-červené kombinaci v zachovalém stavu. Podle svých potřeb si můžete sestavit na míru jednotlivé regály. Můžete si odebrat celé množství nebo i jednotlivé regály.


Nutno vidět - osobní odběr.

Vyrábí v několika velikostech. Prodejní koše lze jednoduše složit a. Stojany na závitové tyče. Samostatná noha regálu. Zavěsné konzole na rohové řešení.


Drátěné zadní a boční stěny. Ideální do kuchyní na skladování potravin. Navrhujeme, vybavujeme a servisujeme restaurace, hotely, jídelny, školy, školky, cukrárny,řeznictví a masny veškerým gastronomickým a jiným. Police těchto regálů jsou výškově nastavitelné.


Nabízíme regálové systémy pro supermarkety a obchody, skladové regály , systém stojanů, štendry, aranžérské figuríny a bysty, torza, ramínka a věšáky, systémy nástěnné, háčkové desky, obalové materiály, visačky a cedule, systém označení zboží, osvětlení, elektronickou ochranu zboží, elektronické zabezpečovací systémy a doplňky. Na přání zákazníka vyrábíme atypické komponenty z kovu, nerezi, lamina a skla. Obchodní regály - využití. Podle dispozic prodejny lze využít přístěnné či samostojné oboustrané regály.


Jako doplňky slouží rohové regály a samostojná čela. Pro obchodní regály je důležitá vysoká estetická úroveň, neboť jinak by mohly. Cenové lišty na regály.


Lišta cenová na drátěné koše.

Sortimentem jsou drátěné výrobky ( drátěné koše všech druhů, svařované síťoviny, poličky, regály na kolečkách i bez, kuchyňské doplňky, sortiment do nemocnic, reklamní stojany do obchodů, výrobky do domácnosti, kuchyně, koupelny a mnohem více). Lze dokoupit přídavné police i děliče. Snadná montáž polic bez šroubových spojů.


Vybavení obchodů, zařízení obchodů, ramínka, figuríny, torza, bysty, štendry, stojany, pulty, regály , nákupní košíky, obchodní interiéry, etiketovací. Nabízíme drátěné regály , usnadní Vám skladování Vašich věcí a hodí se do bytu jako pěkný doplněk. Naše policové nosníky U se hodí na lištové systémy na zeď. Unesou police i regály a nabízíme je v řadě barevných provedení.


Jednoduchý upínací systém na jednořadé i dvouřadé lišty za skvělé ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky