úterý 14. března 2017

Lahev s keramickým uzávěrem

Láhev na limonádu, sirup, šťávu. S pákovým uzávěrem s těsněním. Rozměry: objem l, pr. Popis: Prodám tyto láhve viz foto. Skleněná lahev s korkovým uzávěrem ml.

Lahev skleněná s keramickým uzávěrem 28cm O značce. Již více jak let je společnost Kaemingk distributorem designových dekorativních předmětů. Kaemingk nabízí ucelené kolekce vyznačující se rovnováhou mezi tradicí a moderními trendy. Sezóna domácích marmelád a sirupů je tu!


Nechoďte tak do obchodů, vždyť utáhnout v ruce tu spoustu sklenic je pěkná fuška. Výrobek před prvním použitím umyjte. Retro lahev s keramickým patentním uzávěrem , čiré sklo s nápisem Snaps, vynikající třeba na vaječný koňáček.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Krásný a neokoukaný design bude do vaší kuchyně to pravé ořechové.


Stylová skleněná láhev s keramickým uzávěrem a silikonovým těsněním povýši i servírování obyčejné vody na zážitek. Vhodná na vodu, limonády, mléko, sirupy či studené nápoje. Ideální ke všemu, co potřebujete mít uzavřené a při ruce. DORUČÍME DO DNŮ 1Kč bez DPH. Použít ji můžete místo karafy na vodu nebo limonádu při stolování, ale díky keramickému těsnícímu uzávěru bude vhodná především na domácí sirupy nebo limonády.


Od kuchyňských doplňků značky House doctor očekávejte hlavně styl a severský až industriální design. Platby prosím jen na účet. Jako variabilní symbol uvádějte číslo aukce.


Zásilka do zahraničí dle tarifu České pošty. Mrkněte i na moje další aukce. Keramická lahev , čutora s keramickým uzávěrem.

Tradiční výrobek Slovácka, z. Detail produktu Do obchodu. Javascript ve vašem prohlížeči není povolený, obchod nebude fungovat správně. Lahev AQUA na čerstvou vodu s keramickým uzávěrem Nostalgická velká lahev na čerstvou vodu s nápisem AQUA , čiré sklo a keramický patentní uzávěr s ouškem.


Praktická dekorace na váš stůl. Dóza skleněná patentní s keramickým víčkem s klasickým silikonovým těsněním a drátěným uzávěrem. Pivní láhev s pakovým uzávěrem a keramickou zátkou. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky předpokládáme, že souhlasíte s použitím cookies.


Všichni jsme citlivý na svoje děti zejména pak při epidemii jako je koronavirus. Nejúčinější ochrana před koronavirem je stejně jako u dospělích tedy zvýšená hygiena, pravidelné a řádné mytí rukou, nepodceňujte ji a děti při mytí rukou kontrolujte, také dbejte na zvýšený příjem multivitamínů, nebo vitamínů na posílení imunity, které výrazně posílí. Džbán na pivo - litry - s pákovým keramickým uzávěrem a kovovým držadleTato láhev je dodávána prázdná k naplnění podle vašeho uvážení. Prázdná láhev na pivo z hnědého skla s uchem pro snadné nošení, opatřená kvalitním keramickým uzávěrem. Tato skleněná lahev je ideální na úschovu mléka, ovocných nebo zeleninových šťav a limonád.


Díky tomu vydrží nápoje déle čerstvé. Specializujeme se na výrobu plastových lahviček dle zadání klienta. Lahev s keramickým víčkem opatřeným kovovým systémem uzavírání a silikonovým.


Disponujeme moderní výrobní linkou s možností rychlého odbavení vaší zakázky. Služba „výroba PET lahviček je určena pouze pro firmy a výrobní podniky, které potřebují zhotovit plastové lahvičky ve větším počtu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky