pátek 3. března 2017

Policový systém do šatny

Regál do šatny a prádelny. Otevřený policový systém je levný způsob, jak využít prostor a. Do šikovně zařízené kuchyňské linky se vejde víc věcí, než byste čekali. Výplně šatny se připevňují na korpus nábytku, regálový systém nebo.


Policový systém také nepotřebuje záda, jako je tomu většiny skříní.

O samotné podobě regálových. Je čas udělat průvan v šatníku! Otevřené vzdušné šatny jsou určeny především do samostatných prostor.


Vyrábíme je v různých materiálových a barevných provedeních. Prodám konstrukci police - úložného dílu do šatny , ideálně panelákové šatny o straně cca 145cm a vysce stropu 260cm. Konstrukce je festovni, z kovu a dreva.


Police do šatny mají mnoho funkcí - úložné místo pro vaše knihy, drobnosti, svíčky, ale také nářadí či sezónní věci.

Své místo najdou v každém šatním prostoru. Můžete si vybrat svůj styl i oblíbenou barvu. Organizaci vestavěné šatny řešíme především použitím tyčového systému, klasického lamina a deskového materiálu. Vytvoříme tak systém polic a šuplíků přesně podle vašich představ.


Do jednotlivých regálů šatní skříně lze zařadit závěsné programy na kalhoty, košile či kravaty. Co je stylové, a zároveň toho hrozně moc unese? Vybírat můžete z široké nabídky materiálů, rozměrů i designů, takže si jistě najdete takové, jež dají vašim věcem rám a dokonale splynou se zbytkem místnosti. Pořiďte si hotový díl nebo si sestavte vlastní řešení podle svých potřeb.


Vítejte v e-shopu, v kterém si rychle, přehledně a výhodně vyberete perfektní regály do domácnosti. Specializujeme se výhradně na produkty německého výrobce Element System , který je již více jak let lídrem v segmentu flexibilních nástěnných regálových sestav do domácnosti či kanceláře. Někde u vás doma se skrývá místo, které lze využít.


U nás najdete spoustu úložných řešení, jež se právě do takových prostor vejdou. Prohlédněte si naši nabídku úložných řešení pro malé prostory, zejména naše úložné systémy, které lze upravit dle vlastních potřeb. Máme ale i předem připravená řešení.


Systémy jsou levnější až o - oproti klasickým šatním skříním, protože na nich tvoří tuto část ceny právě dveře, které policový systém nemá. Celokovové policové systémy nabízejí množství úložného prostoru, který využijete v pracovně, garáži, suterénu i ve své domácí dílně.

Při práci budete mít vše po ruce, každá věc ale zároveň najde po dokončení úkolu své místo. To jsou malé textové soubory, ukládá pomocí webového prohlížeče do jednotlivých počítačů. Cookies si lze představit jako paměť webové stránky, která podle nich při další návštěvě uživatele pozná. Systém HARMONY je velmi variabilním řešením. Lze jej umístit ke stěně nebo do prostoru, mít jej se zády, bez zad nebo se zády ve vybraných částech.


Umožňuje vytvoření skříňové sestavy nebo otevřené šatny dle individuálních potřeb. Hledáte chytrý a spolehlivý úložný systém ? Projděte si naši nabídku a vyberte si z mnoha různých stylů a rozměrů. Naše odolné úložné systémy jsou vhodné pro použití uvnitř i venku. Máme i chytré policové díly do garáže a kovové úložné systémy. Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13.


I v e-shopu platí naše garance nejvýhodnějších cen. Policové konzole si v našem eshopu vybere opravdu každý. Nabízíme různé konzole pro dřevěné i skleněné police jak pro průmyslové tak levné domácí využití.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky