pátek 24. března 2017

Mixér eta

Welcome to Mixer , the next generation in live streaming. Pokud však mixujete častěji a ve větším množství, nebo jste milovníky ovocných smoothie, měl by vaši kuchyňskou linku zdobit i kvalitní stolní mixér. Skvělou volbou je třeba oblíbený stolní mixér ETA Vital Blend s extra silným motorem, který rozseká a rozmixuje i ty nejtvrdší potraviny.


Superior technology is characterized by being user-friendly.

Tyčové mixéry patří mezi první spotřebiče, které obydlují naši kuchyni. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Jejich poměr cena-výkon-velikost je totiž nepřekonatelný. Díky příslušenství navíc může tyčový mixér nabývat mnoho podob, a tím i mnoho funkcí – šlehání či sekání tak pro něj bude hračka.


Pokud byste raději mixér s univerzálnějším využitím, neměl by vám uniknout stolní mixér ETA Vital Blen který zvládne i výrobu oříškových másel nebo ledové tříště. Lze jej také využít na mixování teplých pokrmů – třeba polévek, a tak jej ocení i rodiče malých dětí. Design kuchyňských robotů ETA je natolik povedený, že je bude nejen radost používat, ale i vystavit na lince, kde se jimi můžete obdivně kochat.


Jednoznačným bestsellerem je kuchyňský robot ETA Gratus, a to zcela právem.

Po doplnění tím správným příslušenstvím z něj uděláte kouzelného džina, který vám splní. Zárukou kvality je predĺžená záruka z dvoch na až rokov. Tradice Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. All components are connected to the control system, which has already been integrated – and also work corrctly, as the system was already precisely tested during production by. Stolní mixéry ETA se řadí k oblíbeným kuchyňským pomocníkům, kteří vás ušetří námahy při přípravě tradičních pokrmů i zdravé stravy.


Stolní mixér ETA Vital Blend vám usnadní mixování, míchání, sekání i drcení. ETA věnuje velkou pozornost designu svých produktů, což z nich dělá jedinečné a praktické pomocníky pro každý den. Nádoba na mixovaní o obsahu l zaručeně vystačí pro celou rodinu a několik rychlostních. The ETA mixing circuit module for heating circuits saves a lot of time and money during installation, as no sensor lines, pumps and mixer cables have to be installed.


Dizajn kuchynských robotov ETA je natoľko vydarený, že ich bude nielen radosť používať, ale aj vystaviť na kuchynskej linke, kde sa nimi môžete obdivne kochať. Po doplnení tým správnym príslušenstvom z neho urobíte kúzelného džina, ktorý vám. Pokud se porozhlížíte spíše po tyčovém mixéru, vsaďte na výkonný tyčový mixér ETA Sapelo v elegantním černo-nerezovém provedení. Díky bohatému příslušenství je opravdu univerzální, nezabere mnoho místa a po připevnění nástavce je ihned připraven k provozu.


ETA EEP for ETA HACK and PE-K. Bude tak vždy po ruce všem rodičům, usnadní vaření. Příslušenství ke spotřebičům ETA prodlouží jejich životnost a rozšíří nabízené funkce.


Přinášíme radost a užitek více než let.

Free Shipping Available. Spotrebiče pre vašu domácnosť a osobnú starostlivosť s tradíciou viac ako rokov prinášajú vysoký štandard a inovácie do vášho domova.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky