úterý 14. března 2017

Jak udělat těsto na pizzu

Veškeré Ingredience smícháme a necháme těsto na pizzu vykynout asi minut na teplém místě. Těsto na pizzu je jednou z mála věcí, které opravdu rozumím. Na tenhle web jsem se proto rozhodla dávat všechny vyzkoušené nebo něčím zajímavé recepty na jeho přípravu. A občas možná i na celou pizzu. V receptech nemám vždycky úplný pořádek, a takhle aspoň už vždycky budu vědět, kde přesně leží.


Zkuste si udělat těsto na pizzu , které se dobře válí a protože je nekynuté, můžete ho ihned vložit do trouby. Dost možná, že k uskutečnění následujícího receptu nebudete muset jít ani nakupovat, protože vše potřebné na pizzu najdete doma ve své lednici a špajzu. Potřebovala jsem udělat něco rychlého a zlikvidovat velikonoční zbytky uzenin a vajec, tak jsem vyzkoušela tohle rychlé těsto a je super.


Nejlépe je těsto potřít ochuceným rajským protlakem a na něj rovnou položit sýr. Až na tuto vrstvu pokládat ostatní suroviny podle chuti. Sýr se tímto způsobem hezky vpije a upeče s těstem.


Nekynuté těsto na pizzu je dobré a velmi rychlé! Těsto rozprostřete rukama na plech a potřete sugem. Mozzarellu nakrájejte na plátky, cherry rajčátka na poloviny.


Obojí poklaďte rovnoměrně na připravenou pizzu. Pečte až minut při 2°C dozlatova. Na upečenou pizzu navrstvěte kousky parmské šunky, rukolu (tou nešetřete) a na hoblinky nastrouhaný parmazán.


Pomoučníme a zakryjeme utěrkou a necháme kynout. Jeho příprava je velmi snadná - čtěte dál, a uvidíte sami! Nalijte teplou vodu do mísy.


Přidejte droždí a cukr, a lehce promíchejte. Tady je rychlý a jednoduchý recept na těsto na pizzu vyrobené bez droždí, které je chutné a snadno připravitelné. Je to chutná tradiční náhražka těsta pro lidi s alergií na droždí, nebo pro přípa že.


Celou pizzu pak dáváme do trouby na maximální teplotu, nebojte se toho, myslete na to že pizza se dělá 3-minut, poznáte to tak že vám začnou hnědnout okraje. Pokud plánujete házet těstem na pizzu , začněte správným receptem. Bez vhodného typu mouky a postupu nevytvoříte v těstě dostatečné množství lepku, který je potřebný pro silnou a pružnou texturu. Jak házet těstem na pizzu. Výtečné těsto na pizzu jako z Italské pizzerie.


Užitečné rady a typy jak udělat výbornou pizzu v domácích podmínkách. To vše naleznete na našem webu. S tímto se to nedá, hned se trhá, ale jinak chuťově báječně, také už nepotrebujem pizzu kupovat, pohrajem si doma s testem a výsledek je dokonalý.


Jak udělat těsto na pizzu

Pizza je jedinečný italský pokrm, který si získal na oblibě mezi lidmi celého světa. Jednotlivé recepty se sice mohou lišit a použité ingredience se střídají podle oblasti či ročního období, nicméně pravá italská pizza je jen jedna. Nejprve si připravíme těsto na pizzu.


Mouku promícháme v misce se solí. Ve vlažné vodě rozmícháme rozdrobené droždí se lžičkou cukru a lžící mouky. Necháme asi minut na teplém místě vzejít.


Poté přidáme lžíce oleje (nejlépe olivový), nalijeme do mísy s moukou a vařečkou vymícháme těsto. Nejlepší je těsto válet rovnou na plechu, na který jsme si rozprostřeli pečicí papír. Pokud chceme mít pizzu krásně kulatou, stačí když vyválené těsto vykrojíme podle talíře. Pokud máte rádi pizzu , určitě vás už někdy napadlo, připravit si ji doma. Nikdy totiž nebude čerstvější, než právě vytažená z vaší vlastní trouby.


Návod v tomto článku vás naučí, jak si připravit domácí pizzu od základů, nebo rychleji z kou. S malým synkem jsme dostali chuť na pizzu a tak jsem zasedla a řekla si, že už konečně musím narazit na to pravé těsto … jako vždy to bylo ok, ale chyběla tomu ta lehkost, vláčnost a prostě ten pravý šmrnc. Všichni jsme byli jako v sedmém nebi #128521; Už se chystám na další. Kvalitní pizza potřebuje kvalitní základ. A tím je výborné rajčatové sugo na pizzu.


Rajčatové sugo na pizzu. Sugo, jak říkají Italové rajčatové omáčce, je hlavním stavebním kamenem takřka každé pizzy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky