čtvrtek 9. března 2017

Polička do sprchového koutu

Slouží jak k odkládání kosmetických přípravků, mýdel a gelů, tak popřípadě ručníků. Musí být praktická, bezpečná i odolná proti vodě a vodnímu kameni. Do naší nabídky zařazujeme jen opravdu výjimečné poličky z kovu, skla nebo plastu. Pak je již vyprodán a odkazuje na podobné produkty daného prodejce. Pokud nesměřuje na stránku s tímto produktem.


Polička do sprchového koutu

Nepůsobí studeně, ale příjemně a čistě bíle. Rohová polička do sprchového koutu. Počet v balení je ks. Tato polička do sprchy se umísťuje na horní hranu skla sprchového koutu bez nutnosti cokoliv vrtat či lepit.


Ideální odkládací místo pro šampony, mýdla, žínku a podobně. Vybírat však můžete ze rozměrů (viz varianty produktu). V chromované povrchové úpravě závěsná polička do sprchového koutu nerez a praktickému provedení se hodí opravdu do každé koupelny. Vyberte si kúpeľňovú policu, aby ste mali Vašu kozmetiku stále po ruke. Rohové kúpeľňové poličky, sklenené regály aj poličky bez vŕtania, teleskopické police, závesné police na dvere aj do sprchy, samodržiace poličky si vyberte na FAVI.


Pojezdové kolečko do sprchového koutu Sprchový kout dnes mnohdy nahrazuje klasickou vanu, nebo bývá doplňkem k vaně. Má mnoho výho ale také jeden nedostatek, kterým je obtížné posouvání dveří, když po určitém čase začnou drhnout a zasekávat se, nebo s nimi nelze téměř pohnout. Rohové koupelnové poličky, skleněné regály i poličky bez vrtání z desítek oblíbených e-shopů nakoupíte na jednom místě - na FAVI. Chybí vám odkladové místo ve sprchovém koutě?


Pak by vám neměla chybět tato rohová police do sprchového koutu. Nese na sobě poličky, na které můžete uložit šampóny, sprchové gely, kondicionéry a vše co potřebujete při vydatné sprše. Koupelnová polička , regál do sprchového koutu , koupelnová police, úrovně - bílo-transparentní barva. Je vhodná pro umístění k vaně či do sprchového koutu , kde vám přehledně uspořádá všechny kosmetické nezbytnosti.


Polička do sprchového koutu

Závěsný držák drátěných poliček do sprchového koutu. Držák se zavěsí za pevnou část sprchové stěny. Pro vnitřní stranu sprchového koutu je počítáno se dvěma drátěnými poličkami a níže umístěnými dvěma věšáčky. Navíc každá polička je vybavena jedním funkčním háčkem pro závěsné předměty.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Těsnění do sprchového koutu. Doplňky do sprchového koutu – vneste do sprchy krásu.


Polička do sprchového koutu

S naší širokou nabídkou stylových doplňků do sprchového koutu si užijete čas ve sprše ještě více. Ukládání v koupelně – chytrá organizace bez vrtání. Vznikne ideální odkládací místo pro další koupelnové doplňky , nebo jiné drobnosti, jako zubní kartáčky, pastu, řetízky, prsteny a další věci. Elektronická evidence tržeb je zde prováděna v BĚŽNÉM REŽIMU.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Poličky do sprchového koutu a koupelny. Závěsná polička CHROME do sprchového koutu Vážení zákazníci, z důvodu krizových opatření prosíme, aby jste věnovali pozornost následujícím informacíDočasně nelze objednávat zboží na dobírku (opatření dopravců), stejně tak nemáme možnost přijímat platby v hotovosti spolu s osobním odběrem v sídle naší firmy. Stolička do sprchového koutu je ideálním řešením pro seniory nebo lidi s pohybovým omezením.


Polička do sprchového koutu

Výšku stoličky lze jednoduše nastavit dle Vašich potřeb, všechny čtyři nohy mají gumová protiskluzová zakončení. Dělí se na rohové, do niky a nástěnné. Prodává firma Profila Trade s. Sprchové baterie mohou být buď nástěnné nebo podomítkové (dodávány s podomítkovým tělesem, nebo je potřeba dokoupit).


Pokud chcete mít ve sprchovém koutu ruční i hlavovou sprchu, doporučujeme zvolit baterii s přepínačem, abyste si mohli přepínat mezi hlavovou a ruční sprchou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky