pondělí 27. března 2017

Bambusové ručníky a osušky

Bambusové ručníky a osušky

Díky nim jsou ručníky vysoce savé, hebké a měkké. Vynikají také svými antibakteriálními vlastnostmi. Bambusové ručníky a osušky , které vás uspokojí. Dále nabízíme froté ručníky a osušky , utěrky, župany, pyžama, plážové osušky , ložní povlečení. Zdokonalte si i svoji koupelnu - s našimi pestrobarevnými ručníky a osuškami jí dodáte šmrnc!


V naší nabídce objevíte nejen klasické bavlněné froté ručníky , ale i unikátní bambusové ručníky a osušky. Můžete vybírat z nepřeberného množství barev i vzorů, a stejně tak velikostí. Pouze bambusové osušky , bambusové ručníky a další výrobky ze 1 bambusového vlákna mají samočisticí schopnosti! Přidáním bavlny nebo polyesteru si kupujete jen dražší bavlněný výrobek.


Pouze 1 bambusové osušky a ručníky Vám zaručí maximální komfort a dlouhodobou čistotu výrobku. Ručníky a osušky z těchto přírodních vláken mají pozoruhodné vlastnosti. Poradíme vám, jak o ně pečovat, aby se vám investice do této nové generace koupelnových textilií vrátila v podobě jejich dlouhé životnosti a hezkého vzhledu. Katalog produktů: bambusové ručníky , froté ručníky a osušky , kuchyňské utěrky a zástěry, ložní povlečení.


Osušky a ručníky Po příjemné koupeli či sprše je důležité se dobře osušit a to můžete učinit našimi kvalitními osuškami a ručníky. V nabídce máme též kvalitní licencované dětské osušky s pohádkovými motivy, které potěší každé dítě. Bavlněné ručníky a osušky Dopřejte si pohodlí ve své koupelně s pestrou nabídkou luxusních ručníků a osušek z řady Matějovský Collection.


Pestrá paleta barev a poslední trendy včetně klasických vzorů - to vše nás inspirovalo při tvorbě dezénů. Ano jedná se o bambusové ručníky a bambusové osušky ! Jsme česká firma ČESKA Group a. Prodáváme bytový textil a ložní prádlo z České republiky, té nejvyšší kvality. Ať již u nás koupíte prostěradlo či povlečení, vždy si můžete být jistí, že před jeho uvedením do prodeje musí zboží nejprve projít naším vlastním testem kvality - především několikanásobným praním, abychom mohli zaručit barevnou. Dále v naší nabídce najdete utěrky, kuchyňské zástěry, postelové přehozy, deky a další zajímavé artikly. Hledat text Cena Levné do 3Kč.


Bambusové ručníky a osušky

Möve - luxusní bambusové ručníky a osušky. Nabízíme Vám tedy kvalitu „Made in Germany“, která vás bude hýčkat v koupelně dlouhé roky. Proto jsou vhodné i do sauny a bazénu, kde je vysoká koncetrace vlhkosti.


Vyznačují se dlouhou životností a vysokou materiálovou gramáží. Vaše pokožka jistě ocení neuvěřitelně hebké a savé bambusové ručníky a osušky nebo froté ručníky. V kombinaci s dalším vybavením si vyladíte svou koupelnu do posledního detailu. Tato kategorie obsahuje produktů.


Tyto bambusové ručníky a osušky se hodí se do koupelny bez přirozeného větrání. Bambus má přirozenou antibiotickou funkci, nevznikají v něm plísně, ani se nemnoží bakterie. Nedochází proto ke vzniku nepříjemných pachů. Také přirozeně zabraňuje množení bakterií, a tím je vhodné i pro alergiky!


Barev a vzorů je nespočet, stačí si vybrat ten pravý bambusový ručník do Vaší koupelny! Kvalitní froté savé ručníky a osušky i rychleschnoucí ručníky. Velmi příjemné na dotek. Přesně takové jsou naše ručníky a plážové osušky K tomu vám přinášíme župany doplněné o kilty do sauny pro milovníky saunování a mycí žínky, které z vaší denní hygieny udělají příjemný relax. Pro vaše bezpečí a nohy v teple také nabízíme koupelnové.


Padesát, nebo tři sta korun – ceny za froté ručníky se liší obchod od obchodu. Je to kvůli marži, nebo jde opravdu o kvalitu? Asi tušíte, že jedním znakem je hmotnost na metr čtvereční. Ale pamatujete si, zda se za kvalitu považuje tři sta, nebo pět set gramů?


A napadlo vás sledovat délku vlákna? Pokud jste odpověděli ne, právě vám je určen náš návo jak se.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky