úterý 21. března 2017

Nejlepší tlakové hrnce

Nejlepší tlakové hrnce mají dvojici ventilů. První z nich v případě nahromadění páry v útrobách hrnec zajistí její upuštění. Druhý otvor je záložní a slouží pro případ ucpání toho prvního. Nedílnou součástí hrnce musí být i bezpečnostní pojistka.


Ta neumožní nádobu otevřít, pokud je uvnitř příliš. Vy si tak v první řadě budete muset rozmyslet, pro kolik osob v něm nejčastěji budete připravovat pokrmy a od toho odvodit velikost hrnce neboli jeho objem.

Nejčastějšími jsou tlakové hrnce. Vyberte s námi ten nejbezpečnější a zároveň nejúčinnější. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat tlakový hrnec. V praxi to znamená, že před otevřením hrnce z něj musíte nejdříve odpustit všechnu páru, teprve poté se pojistka odjistí. Tip: Pokud Vás stále sužují obavy, řiďte se hesleČím více pojistek, tím vyšší bezpečnost.


Hrnce bývají nejčastěji vyrobeny z ušlechtilé oceli a mívají hned několik pojistek, které zaručují zdárné dokončení lahodného pokrmu. Navíc hospodyňce ušetří spoustu času a práce. Guláš, který by jinak vařila několik hodin je v tlakovém hrnci hotový během půl hodiny a jeho chuť je ještě lahodnější, než.


Recenze, Zkušenosti a Test ⭐ poradí, jak vybrat levné, kvalitní a ověřené produkty.

Stále častěji se setkáváme s tlakovými. Mnohé hospodyně tvrdí, že kvalitní výrobek má zvládnout i zavařování, což samozřejmě moderní modely již splňují. Elektrické tlakové hrnce – Tyhle mašiny šetří čas a energii. Uvnitř takového hrnce rychle připravíte tuhé maso nebo polévku. Oproti běžným tlakovým hrncům tahle varianta využívá tlak a teplotu, vlivem čehož je vaření mnohem rychlejší.


Doba varenia je v tlakovom hrnci kratšia minimálne o polovicu, v závislosti od druhu pokrmu. Napríklad bravčové mäso v bežnom hrnci dusíte. Tlakový hrnec vybírejte větší, než jsou potřeby rodiny, tyto hrnce je možné plnit pouze do dvou třetin objemu, a to po naplnění potravinami, aby se vyvinul patřičný tlak páry.


Nižší hladina je možná, ale trvá delší dobu, než se. Především proto jsem do výběru zahrnula tlakové hrnce TESCOMA, s nimiž rychle a zdravě uvaříte, papiňáky skvěle vypadají, jsou bezpečné a bezvadně se ovládají. Tlakové hrnce se vyrábí v několika velikostech, uspokojí tak všechny spotřebitele. TESCOMA nabízí tlakové hrnce buď samostatně, nebo v kombinaci, vždy menší a větší hrnec, v sadě je jedno tlakové víko a jedna běžná skleněná poklice. Můj nákupní rádce Heureka.


Výrobek, který mi přesně vyhovuje. Nižší kastrol s nepřilnavým povrchem, který lze používat pro běžné vaření pro více osob (průměr 24cm, výška 12cm), velmi jednoduchý systém těsnění poklice (těsnění je možné lehce vyjmout a umýt a opět vložit) a velmi snadno ovladatelný. O dnešní době se často říká, že je uspěchaná. V posledních dekádách se výrobci předháněli, aby vytvořili a nabídli nástroje a spotřebiče,. V současné době se využívá dvou základních typů materiálů pro vaření – máme parní hrnce z plastu a parní hrnce z chromu.


Plast je levnější, ale též se snadněji poškodí.

V případě velmi měkkých dílců má navíc potrava tendenci zanechávat nevyčistitelné šmouhy. Při výběru fritézy byste měli zvážit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky