úterý 7. března 2017

Hotel broušek recenze

Hoteloví hosté mohou zdarma parkovat na soukromém parkovišti a po předchozí dohodě je možné i ubytovat vaše domácí mazlíčky. Okoukněte vše, co pro dobrý výběr potřebujete. Hotel Broušek – recenze i všechny výhodné nabídky se slevou na jednom místě.


Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Přečtěte si hodnocení, která vám pomohou s dobrým výběrem.

Hotel je hned u východu ze Sloupovsko-Šošůvských jeskyní, takže jsme ho rádi po téměř dvouhodinovém pobytu v podzemí využili. Pro milovníky cyklistiky je v blízkosti hotelu několik cyklotras různé obtížnosti. Pěší turistice je možné se věnovat i při pobytu v hotelu. Nachází se v městysi Sloup, v severní části Moravského krasu a to asi 1m od východu ze Sloupsko-šošůvské jeskyně. Hodnocení firmy HOTEL BROUŠEK (Sloup).


Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Podívejte se na recenze a zážitky těch, kteří v restauraci Broušek byli před vámi a zkontrolujete si během pár vteřin restauraci, do které se právě chystáte.

Zapomněli jste přístup k účtu? Na základě názoru lidí. Jednoduše teď najdete skvělé firmy. Prohlédněte si kvalitní fotografie ubytovacího zařízení včetně jeho vnitřního vybavení.


Cookies jsou malé textové soubory, které jsou při vaší návštěvě webových stránek Restu těmito stránkami anebo stránkami našich partnerů zasílány a ukládány do vašeho prohlížeče. Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu. Garance stejné nebo nižší ceny.


Svou polohou nabízí snadnou dosažitelnost všech turisticky zajímavých míst této krasové oblasti, a proto je vyhledávaným místem všech vyznavačů turistiky a cykloturistiky, pro které jsou upravené a dobře značené turistické i cyklistické stezky. Jaká vás zaujala nejvíce? Leží na rozhraní pozemků obcí Sloup, Šošůvka a Ostrov. Před hotelem se nachází také původní lesní cesta, která vede kolem Macochy a Punkevních jeskyní do Blanska. Příroda nám vytvořila a zanechala krásy viditelné pouhým okem, ale i krásy ukryté hluboko v podzemí.


Naše restaurace je nekuřácká. Kouřit můžete venku na zahrádce. Hlavní sál má kapacitu míst, salonek pak míst.


Zaměřujeme se především na českou kuchyni a snažíme se, aby byl náš zákazník vždy kvalitně a rychle obsloužen.

Hezký hotel v krásném prostředí Moravského krasu. Příjemná zahrádka s dětským hřištěm. Roštěná i vepřová panenka se švestkami byly vynikající. Pouze opékané brambory by měly být opékané a ne fritované.


Chateau is located above the city of Kunštát, famous for the manufacturing of pottery. The city Kunštát is closely bound with the name of the poet František Halas, who lived and wrote his poetry here. Лучшие цены, без дополнительных платежей в отеле.


Moravský kras jako na dlani: Pobyt na až nocí s polopenzí Uživatel(ka) byl(a) s nabídkou velmi spokojen(a). Pavla Beretová, Martin Finger, Ondřej Brousek, Eva Salzmannová, Miloslav König či Natálie Kocábová. Ti všichni mají šanci na získání jedné z Cen divadelní kritiky, které již brzy vyhlásí svůj šestadvacátý ročník.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky