čtvrtek 23. března 2017

Krimpovací kleště knipex

Free Shipping Available. Zoals tangen, scharen, sleutels, klemmen en gevulde gereedschapskoffers. Bij ToolMax kunt u terecht voor het gehele assortiment aan handgereedschap. V eshopu Knipex -eshop. Díky možnosti zalisování téměř všech současných lisovaných spojů jedním nářadím s nejmodernější krimpovací technologií řeší systémové krimpovací kleště téměř všechny úkoly při mobilní i stacionární krimpovací technice a jsou vynikajícím profesionálním nářadím pro standardní krimpované spoje.


Profesionální nástroj pro stříhání a odizolování. Krimpovací kleště na dutinky, 180mm, KNIPEX. Silové stranové štípací kleště , izolované, 180mm, KNIPEX.


Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny. Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail. With over a Million Products, Find Exactly What You Need at the Right Price. Discover the Magic of Easy DIY!


Kleště pro elektrikáře a další ruční nářadí pod tlakem inovace. I po více jak 1letech je stále co zlepšovat. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Knipex kleště pro kutily a profi kleště tak udávají směr ostatním výrobcům. Kleště používám každou chvíli, asi nejoblíbenější jsou sikovky a kombinačky, docela často se hodí štípačky a sem tam také kleště odizolovací a na dutinky.


Specializujeme se mimo jiné na nářadí značky KNIPEX , provozujeme kamennou prodejnu a e-shopy on-line. Zabýváme se prodejem nářadí, strojů, nástrojů, brusiva,spojovacího materiálu, pracovních oděvů a příslušenství. Představujeme Vám značku KNIPEX , která se zaměřuje pouze na jednu skupinu produktů a tou jsou kleště. Díky tomu, že se vyrábí pouze jeden druh nářadí, tak je přední světovou značkou kleští. Značka KNIPEX se rozšířila do více než 1zemí, kde se dají.


Kleště vhodné k lisování dutinek do lichoběžníkových profilů, počet hnízd spolehlivé spojení dutinky a vodiče. Multifunkční kleště pro elektroinstalace- na uchopování plochého i kulatého materiálu, ohýbání, odstranění otřepu,. Kalené kleště , rukojeti s vícesložkovými povlaky. Tyto kleště vyrobila společnost Knipex. Lisovací kleště na koncovky typu Faston a jim podobné, v rozsahu velikostí od do mm2.


Lze použít i na kontakty Superseal, MNL, Timer, Delphi. Solidní nástroj pro servisní praxi. Chci dostávat informace o slevách a akčních nabídkách Pokud nechcete aby Vám unikly informace o novinkách, slevách a akčních nabídkách, udělte nám souhlas k jejich zasílání. Ocelový korpus s pákovým převodem. Přesné dosažení lisovací síly díky integrovanému nucenému blokování.


Přesné profily, velmi vysoký převod zejména výhodný u větších krimpovaných průřezů. Leštěné kleště , plastové rukojeti s dvoubarevnými potahy. Aukro Dům a zahrada Nářadí Ruční nářadí Kleště.


Nabídka už bohužel skončila, ale níže jsme vám naš.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky