pondělí 27. března 2017

Kávovar do kanceláře

Jsme autorizovaný prodejce a své práci rozumíme. Velice rádi vám uděláme cenovou nabídku na kávovar do firmy, případně poradíme s výběrem. Stačí zavolat na našeho specializovaného prodejce. Pokud chcete kávovar do kanceláře , je JURA jednoznačně nejlepší volbou.


Dle vašich požadavků a dle velikosti vašeho provozu vám nabídneme vhodný kávovar.

Při instalaci budou odborně zaškoleni vaši zaměstnanci. Náš servisní tým je připraven okamžitě řešit vaše problémy buď prostřednictvím naší zákaznické linky, nebo osobním zásahem v pracovní dny do 24. Kávovary domácí a do kanceláře.


Většina kávovarů vyrábí kávu způsobem, že se voda nemusí vařit v oddělené nádobě. V naší nabídce najdete kávovary pákové, překapávací, ale také automatické. Prvním z naší trojice kávovarů do kanceláře je automatický kávovar Syntia Black značky Saeco. Tento malý kávovar se nejlépe hodí do menších kanceláří, kde pohodlně a rychle obslouží veškeré osazenstvo - od ředitele přes manažery až po řadové zaměstnance.


Silné, kvalitně připravené espresso si zamiluje opravdu.

Vám rychle připraví lahodnou kávu bez jakéhokoliv nepořádku. Nivona do kanceláře a menšího provozu. Můžete si vybrat z nabídky našich kávovarů a dostat jej zdarma pro vaši firmu bez uzavření smlouvy s minimálním odběrem. Naší kávu necháváme pražit nedaleko Pardubic v soukromé pražírně, k naším zákazníkům se dostává do dnů od upražení. Před koupí byste si měli určitě zodpovědět otázku, kolik členů domácnosti ( kanceláře , pracoviště) bude kávovar využívat.


Pokud předpokládáte, že denně budete vařit i více než šálků kávy (a máte zájem o větší rozmanitost), vyplatí se vám investovat do plnoautomatického kávovaru. Patří k nejobjemnějším kávovarům v testu, nechybí mu žádné hodnocené funkce ani možnosti nastavení, a tak mu kromě trochu slabšího příkonu opravdu není co vytknout. Pro vaření jedné ranní kávy denně ale pravděpodobně. Právě teď Vám zapůjčíme kávovar do kanceláře zcela ZDARMA. Podmínkou pro bezplatné zapůjčení kávovaru je nákup kávy u nás.


Minimální denní spotřeba je uvedena u jednotlivých kávovarů. Bezplatný pronájem kávovarů do každé kanceláře. Pronajímáme široký výběr kávovarů, máme řešení pro každou kancelář. Kromě kávovarů zajišťujeme v rámci nápojového servisu i přístroje na vodu. Dopřejte si v kanceláři kávu bez starostí!


Jedná se o praktický úzký kávovar do kanceláře , který připraví Vaše oblíbené nápoje na jedno stisknutí. Na předním panelu najdete tlačítka na okamžitou přípravu kávy cappuccino a latte.

Disponuje i samočistícím procesem kapučínátoru a jedinečným designem. K postavení na stůl nebo na speciální podstavec s uzamykatelnou skříňkou. Pak tu pro Vás máme další pádný argument, exkluzivní kávu naší privátní značky Suzini. Doporučený denní odběr nápojů je od porcí. V této sekci naleznete kávovary Saeco, které jsou určeny pro větší denní produkci než kávovary domácí.


Jsou tedy vhodné do menších gastroprovozů, firem a kanceláří. Pokud máte zájem o některý model jsme Vám schopni nabídnou instalaci, počáteční nastavení a zaškolení personálu ke. Káva Segafredo ve vaší kanceláři přináší pohodu a konec stresu vám i vašim kolegům. Vychutnejte si kávu se svými kolegy či obchodními partnery kdykoliv a bezstarostně.


Aby tato služba fungovala opravdu skvěle, je nedílnou součástí kvalitní technologie a samozřejmě prvotřídní káva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky