pondělí 27. března 2017

Amica shc 5784d x

Check Out Amica on eBay. Fill Your Cart With Color today! Free Shipping Available. Multifunkčná rúra vám ponúkne funkcií vrátane super grilu, alebo rýchleho ohrevu.


Sklo dvířek je trojité a tudíž jste chráněni před případným popálením. V troubě jsou tzv Katalytické samočistící desky - tyto samočistící desky absorbují mastnoty a zabraňují tím usazování a vzniku nečistot v troubě. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Desku ovládáte dotykově a lehce se udržuje v čistotě. Kromě toho si vás získá i oku lahodícím designem ideálním do moderních interiérů i klasických kuchyní. Multifunkční trouba vám nabídne funkcí včetně super grilu, nebo rychlého ohřevu.


Varná deska je vybavena dvěma Hilight zónamy, dále jednou duozónou a jednou oválnou zónou. Sporák je vybaven digitálním displejem. Volně stojící sporák se sklokeramickou deskou ENERGETICKÁ TŘÍDA A. Amica pečuje o životní prostředí a kromě nejnovějších technologií zavádí také pro ekologická řešení. Dosku ovládate dotykovo a ľahko sa udržuje v čistote. Dál už hledat nemusíte!


Boční závěsné lišty plechů Katalytické samočistící desky Otočný rožeň Počet skel dveří trouby Výsuvný. Pro vaši bezpečnost je trouba. Spadá do energetické třídy A, což vám garantuje nízké účty za elektrickou energii.


Trouba má funkci superrychlého ohřevu, díky čemuž dosahuje teploty 1°C již za čtyři minuty. Okrem toho si vás získa aj oku lahodiacim dizajnom ideálnym do moderných interiérov a klasických kuchýň. Zboží skladem zasíláme okamžitě. A többfunkciós sütő funkciót kínál, beleértve a szuper grillt, vagy gyors melegítést.


Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Ve výbavě je také otočný gril. Ideální pro přípravu vašich oblíbených jídel. Varná doska je vybavená dvoma HiLight zónami, ďalej jedna duozóna a jednu oválnu zónu. Elektrický sporák Amica so sklokeramickou varnou doskou a multifunkčnou rúru.


Praktické katalytické samočistiace dosky absorbujú mastnotu a tým uľahčujú následnú údržbu rúry. Sklokeramický sporák Vnitřní objem trouby l Maximální příkon 9. K dispozícii je otočný ražeň, ktorý je ideálny pre prípravu hydiny. Trojité sklo vo dvierkach. Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte.


Energetická třída A- , katalytické samočistící desky, vodící lišty a oválná zóna.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky