středa 15. března 2017

Deka na koně proti hmyzu

Deka proti hmyzu a mouchám je důležitou pomůckou pro koně s alergií na hmyz. U koní, alergických na sliny nebo toxiny hmyzu , se alergická reakce projeví zánětem kůže, zčervenáním a tvorbou otoků, či vyvýšených uzlů s nebo bez tvorby krust. Krční díl je spojen s dekou elastickou vsadkou, která umožňuje koni pohodlnou pastvu a volný pohyb.


Velmi účinná ochrana vašeho koně. Deky proti hmyzu pro koně Deky proti hmyzu , kvalitní síťovky nebo přímo ekzémové, všechny vyzkoušené na vlastních muchařích (máme heč :-) ). Pomůže deka proti muchničkám na vemínku a mezi kýtami?

Kobyla je tam strašně nateklá, je citlivější než ostatní koně ve stádě, ty jsou na tom o moc lépe. Přemýšlím, čím jí pomoci - mažu repelentní mastí, stříkám repelent, ale pořád je chudák oteklá a rozkousaná. Efektní deka proti hmyzu , chránící dokonale vašeho koně , s překrytím břicha a ocasu. Pro ještě lepší ochranu proti hmyzu možno dokoupit krční díl a masku. Nejvýhodnější nákup jezdeckých potřeb!


Největší výběr velikostí a barev! Síťová deka z jemné síťoviny s břichem a ocasní klapkou na ochranu proti otravnému hmyzu. Oblast krku a ramen je vyrobena z elastického, prodyšného funkčního vlákna.

Deka má dvojité přední zápínání, extra velký klín, ocasní šňůru a popruhy zadních nohou, které zajišťují dobré držení. Jak vybrat správnou deku na koně ? Deku na koně vybírejte podle rozměru od kohoutku po kořen ocasu. Při výběru správné koňské deky vám může pomoci náš návod Jak měřit koně. Další možností je přeměřit starou, ale dobře padnoucí deku na koně , kterou už máte a vybírat velikost nové deky na koně podle ní. Vybírejte si Deky na koně podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Uživatelské hodnocení a recenze na Deka na koně HKM Deka síť. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Deky proti hmyzu - poníci Deky proti hmyzu , kvalitní síťovky nebo přímo ekzémové, všechny vyzkoušené na vlastních muchařích (máme z toho dva podmíráky heč :-) ). V našem internetovém obchodu Hidalgo-shop. Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Propracovaná síťová deka proti hmyzu z dílny HKM nyní s maskou proti hmyzu zdarma! Koukněte na naše akční nabídky, slevy a novinky. Bederní deka proti hmyzu - holubí modř.


Akční nabídka Nepromokavá a zároveň prodyšná deka na koně , jejíž svrchní materál je z tvrdého materiálu. Mám vel 115cm a 1cm! Nepromokavá výběhová deka zateplená 1gr pro koně určená do chladného a vlhkého počasí podzimních, zimních a jarních dnů.

Vnější materiál vysoce kvalitní a odolný proti roztržení 6denier ripstop polyester. Krycí deky pro muchaře, ekzémové deky včetně krku, masky, břišního dílu. Jezdecké deky proti hmyzu a další.


Pomůžeme ochránit Vašeho koně před dotěrným hmyzem. Rádi Vám poradíme s výběrem. MHS fly koberec Zigzag je velmi kompletní koberec s jiným. Skvělé pro ochranu vašeho mini koně nebo Shetlandy před komáři, mouchami a komáraty.


Navštivte náš internetový obchod teď. Síťovaná deka se dvěma hrudními popruhy na zapínání. Deka perfektně pohlcuje pot a odvádí vlhkost, což zajistí pohodlí Vašemu koni zejména po tréninku.


Deka je vyrobena z pevného, kvalitního polyesteru. Obecně ale hrozně záleží na tom, jak se kobyla k dece chová, jak je akční, co ve stádě (pokud je), jestli tam není nějaký ničitel, jestli na pastvině nejsou nějaké stromy či keře, o které by se mohla síťovina potrhat atd. Pro svého čtyřnohého miláčka uděláte všechno, co je možné, abyste ho před ním ochránili.


Lehká stájová deka pro koně s beránkem na kohoutku a křížovým zapínáním pod břicho.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky