čtvrtek 30. března 2017

Růžový porcelán leander 1946

Malá vázička leander jako dárek zdarma. Osobní převzetí v Praze nebo zaslání poštou při platbě předem. Místo předání - stanice metra Depo Hostivař nebo u Mall.


V případě zaslání poštou poštovné 1K. Popis: Prodám 5ks růžového porcelánu jako celek.

Aukro Starožitnosti a Umění Porcelán Hrnky, šálky, koflíky. Nabídka už bohužel skončila, ale. Barva růžové porcelánové hmoty je nejvěrněji zachycena na obráku kávové sady pro osob. Růžový porcelán z porcelánky Leander Loučky u Karlových Varů.


U všech výrobků je barva ve skutečnosti pochopitelně STEJNÁ. Vyberte si tradiční růžový porcelán od porcelánové manufaktury v Leander v Loučkách u Karlových Varů. Porcelánové jídelní soupravy, talířové soupravy, čajové soupravy, talíře, hrnky, šálky, misky a jiné doplňky z růžového porcelánu.


Karlovarský porcelán nejvyšší kvality ozdobí Vaše stolování a je i hodnotným dárkem.

Sledujte i mé další aukce pro porcelán a broušené sklo. Dekorativní a užitkový růžový porcelán z Chodova je velmi oblíbeným porcelánem na českém trhu. Nabízíme historický servis tj. Vázy, hodiny, talíře či hrnečky jsou originálními výrobky továrny Chodov.


Manufaktura v Chodově (u Karlových Varů) patří k nejstarším v Čechách. Byla založena majitelem Chodovského panství Fr. Váza ze starší sbírky, nikdy nebyla používaná, jen vystavena. Krásný růžový porcelán zn.


Zdobená karátovým zlatem, které je v perfektním stavu. Hodnotný dárek pro sběratele. Hodiny byly vystaveny,tudíž nevím zda fungují. Dubí a nelze jej s originálním cibulá. Její výroba je zaměřena především na růžový ozdobný i užitkový porcelán , který se pyšní svou vysokou kvalitou, náročnou tvarovou i dekorační technikou a dokonalou ruční malbou.


V současnosti porcelánka Rudolf Kӓmpf vyrábí luxusní porcelán pod stejnojmenou značkou Rudolf Kӓmpf a užitkový porcelán pod značkou Leander. Ve svém portfóliu má také produkty určené pro využití v hotelích a gastro provozech. Vyberte si talíře, jídelní servisy, porcelánové hrnky, či mísy z růžového porcelánu Leander.

V naší nabídce je růžový porcelán z Manufaktury Chodov a Leanderu Loučky. Tito dva výrobci vyrábějí růžový porcelán barvením porcelánové hmoty na rozdíl od používání pouze růžové povrchové glazury na bílém porcelánovém podkladu. Karel Tetur, Petr Kotěra tel. Hrnek, model Mary-Anne, Leander , růžový porcelán , bez poškození.


Kč Leander - Malý džbánek. Džbánek, Leander , růžový porcelán , bez poškození. Skladem (ks) Značka: Leander. Dobrý den, nabízím značkovou čajovou soupravu - 2x šálek s podšálkem, tác, cukřenka.


Platnost tohoto inzerátu skončila a již není možné na něj odpovídat. V jednotlivých kategoriích naleznete porcelánové jídelní soupravy, talířové sady, kávové soupravy, čajové soupravy, růžový porcelán , bílý porcelán , figurální porcelán a další porcelánové doplňky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky