pondělí 13. března 2017

Hasící přístroj co2

Pojízdný sněhový hasicí přístroj se skládá z jednoosého dvoukolového podvozku, na kterém je připevněna láhev naplněná kg zkapalněného CO2. Obsahují zkapalněný oxid uhličitý ( CO). Sněhové hasící přístroje jsou vhodné zejména do interiéru, hasí kapalné látky a plyny.


Po použití hasícího přístroje se COodpaří a nezanechá žádné zbytky hasicí látky. Vítáme Vás v internetovém obchodě, ve kterém nabízíme: hasící přístroje, požární vodovody a další protipožární techniku.

Nejžádanější hasicí přístroj pro rodinné domky je práškový přístroj s náplní kg typ P6Th o hasicích schopnostech 34A, 233B, C. Pro představu, hasicí schopnost 233B znamená uhasit v kruhové vaně celkem 2litrů směsi hořlavé kapaliny 1. COM_VIRTUEMART_READ_MORE. Přenosný hasicí přístroj sněhový s obsahem náplně kg plynu CO2. Pojízdné hasící přístroje obsahují vyšší množství hasiva (až kg). V dnešní době hasicí přístroj patří mezi standardní vybavení rodinných a bytových domů, výrobních hal, čerpacích stanic či kulturních zařízení.


Jaký hasicí přístroj na co použít? Nedejte ohni šanci zničit Váš majetek a zastavte ho hned na začátku!

Hasičský záchranný sbor JMK ve spolupráci s Policií ČR - Krajské ředitelství JMK a Diecézní charitou Brno Vám nabízí několik informací o hasicích přístrojích, jak zvolit správný typ a jak s ním správně zacházet. Příklad pro třídu požáru A: Např. Hasicí přístroj sněhový CO- 5kg Obsah hasiva 5kg oxidu uhličitého.


Využití především pro kanceláře, výpočetní techniku, elektroniku, kuchyňské prostory, sklady hořlavin, plynové kotelny, strojovny výtahů atd. Akční sada obsahuje kusy hasicího přístroje COS5H za cenu dvou kusů. Krátký návod k použití hasicího přístroje. Hasící přístroj COje inovovaný typ hasicího přístroje s vyšší hasicí schopností s použitím např.


Dominoes Falling into past a journey around the world Guinness World Records) YouTub - Duration: 7:13. P enosn hasic p stroj sn hov s obsahem n pln kg plynu CO2. Dále se užívají v prostorách, kde je nutné hasicí přístroj přemísťovat.


Stojan je vhodný pro hasicí přístroje - P Te, P Te, T Th, VP TNC, V Ti, VP TNC, S KTe, S H. Termín dodání na dotaz. Interiérová skříňka na hasicí přístroj Skříňka je určena do prostorů s vyššími nároky na estetickou úroveň interiérů. Hasivo se samočinně vytlačuje z nádoby trvalým tlakem z vložené patrony či láhve nebo tlakem vyvinutým chemickou reakcí. Princip hašení sněhovým ( CO) hasicím přístrojem, je založen na rychlém vyprázdnění obsahu oxidu uhličitého, ten vytěsní kyslík potřebný k hoření.


Pokud vybavíte svůj domov hasícím přístrojem, seznamte se napřed s tím, jak jej používat a odjistit, na jaké druhy požárů může být použit nebo kde má být uskladněn. Sněhový hasící přístroj totiž není nic jiného než tlaková láhev naplněná CO2.

V současné době se již téměř nevyrábějí a nahrazují je přístroje plněné CO(sněhové). Novými náhradami jsou hasicí přístroje s obsahem hexafluoropropanu. Toto hasivo není zakázáno žádnými mezinárodními úmluvami, je netoxické. Firma REHAS nabízí prodej hasicích přístrojů a techniky v Brně a Břeclavi. Vyberte si přenosné či pojízdné hasicí přístroje, kompletní hydrantové systémy atd.


Plastová skříň na kg práškový hasicí přístroj , pevný plast, možnost uzamčení visacím zámkem. Správný výběr je alfou a omegou, pokud chcete váš domov i vozidlo uchránit před rizikem spojeným s požárem. Jmenuji se Marek Chlíbek.


Vyučuji metody přežití po kolapsu civilizace a techniky skrytého života v drsné přírodě. Obsáhlejší materiály s touto tématikou píš.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky