pátek 17. března 2017

Nádoba na mýdlo

Jednoduchá, ale stylová maličkost se správně hodí do jakéhokoli designu koupelny. Najdete ho v moderních a minimalistických interiérech, stejně jako v útulnějších a tradičních. Cold v okrese Hradec Králové, cena 417Kč, od od Karla na Sbazar. Popis: používáno, detailní stav: mírně znečištěné, části hlavy špatně drží u sebe, včetně původního obalu, funkční V případě dotazů volejte nebo pište níže přes formulář Odpovědět na inzerát. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Chemický způsob matnění dodává sklu hladkost povrchu, přičemž zachovává jeho pevnost. Na takovém sklu nejsou vidět. Produkt Dekorativní nádoba na mýdlo Weare Home prodává můj kamarád a rád Vám jej pošle Zadejte mi Váš e-mail a já Vám pošlu zprávu, kde můžete zboží za super cenu koupit.


Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. Nádoba na mýdlo Alessi Mr. Zapomeňte na staromódně skleněné nádoby či klasické mýdla, která se rozmáčet. Dove krémové tekuté mýdlo je tak jemné, že ho můžete používat jak na ruce, tak dokonce i na obličej nebo jemnou pokožku.


Je vyroben z černého ABS plastu s černým tlačítkem v kompaktním provedení.

Lze montovat na vruty i samolepky. Vlastnosti produktu: Moderní dávkovač mýdla v kapalina. Dávkovač je vhodný pro tekutá mýdla a krémy n. Vyrobeno z vysoce kvalitního polyresinu.


SAPHO RUMBA dávkovač mýdla, mlé. Když si koupíte dávkovač na mýdlo nebo mýdlenku ve stylu koupelny, budete se divit, jak moc se změní ráz celé místnosti. Skladem, ihned k odběru ks. Samodržící miska na mýdlo Wenko Vacuum-Loc Milazzo, nosnost až kg.


Tácek na mýdlo Antic Line Dear Butterfly. Mýdlenka Optima Sidao černá SID39. It is an effective business platform allowing to develop new concepts and technologies of cooperation of manufactures and buyers from Russia and CIS countries.


A tak mýdlo je smáčedlo, které dopomáhá vodě k tomu, aby se pouze neshlukovala v podobě kapiček na povrchu pokožky. Mýdlo tyto efektivně kapičky narušuje. Voda se tak dostane i do hlubokých pórů a samotné mýdlo se nabalí kolem zrnek špíny, uzavře je v sobě a umožní vodu spláchnout.


Díky průhlednému tělu hned vidíte, kolik mýdla vám ještě zbývá, a speciální protiskluzový povrch zase zajistí, že vám nádoba jen tak nevypadne z ruky. Vhodné pro tekuté mýdlo a umožní vám. Firma INTE čistící technika s. Německa, které vyhoví všem Vašim požadavkům i pro ten nejnáročnější úklid.

Cantaloup dávkovač mýdla osloví ty, kteří hledají koupelnové doplňky s jedinečným designem! Zásobování firem plastovými obaly. Prodáváme a vyrábíme plastové lahve a různé obaly na veškeré použití.


Prodej realizujeme od 1ks a rozvážíme po celé republice. Lahve a kanystry dodáváme výrobcům čistících prostředků a kosmetiky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky