pondělí 6. března 2017

Bavlněné ručníky

Kouzlo změny čas od času láká každého z nás. Změňte vzhled vaší koupelny velice jednoduše pomocí nových barevných ručníků. Připravili jsme pro vás velkou nabídku ručníků a osušek v různých barvách, které užijete ve vlastní koupelně i na cestách, v sauně nebo u bazénu. Vybere si opravdu každý!


Hlavním ukazatelem kvality je gramáž bavlněné příze.

Klasika, která nás nikdy neomrzí – froté ručníky a froté osušky! Vsaďte na kvalitu prověřenou léty! Vyzkoušejte také bavlněné osušky.


Perfektně zahalí celé Vaše tělo a můžete je využít i jako plážové osušky. Zdokonalte si i svoji koupelnu - s našimi pestrobarevnými ručníky a osuškami jí dodáte šmrnc! V naší nabídce objevíte nejen klasické bavlněné froté ručníky ale i unikátní bambusové ručníky a osušky.


Můžete vybírat z nepřeberného množství barev i vzorů a stejně tak velikostí. Velmi oblíbené pracovní bavlněné ručníky za levné ceny - nakupte výhodně na Skantex.

Nabízíme tyto pracovní ručníky v několika barvách za výborné ceny! Proč nakupovat právě u nás? Froté ručníky , osušky i vše ostatní prodáváme trvale nízké ceny. Nabízíme zajímavé množstevní slevy, nárok na ně vzniká automaticky. Pro stálé zákazníky máme připraveny věrnostní slevové programy.


Pro svou tmavou barvu jsou velmi praktické. Luxusní ručníky italské rodinné firmy Pardi jsou vyráběny z velmi kvalitní směsi lnu a bavlny. Jsou nejen krásné a velmi dekorativní, ale také trvanlivé, savé, pevné a rychleschnoucí.


Všechny vzory jsou vytkávané, většina je zdobena drobnou ažurou. Ručníky se vyrábí ve dvou velikostech, je. Veškeré nabízené kuchyňské utěrky jsou vyrobeny ze 1 bavlny bez příměsi polyesteru. Tradiční bavlněné povlečení se stále řadí mezí nejrozšířenější ložní prádlo na trhu.


Můžete je kombinovat s příjemnými froté prostěradly nebo jersey, se kterými vytvoří útulné místo na spaní. Veratex - český výrobce povlečení a prostěradel. Kromě ložního prádla vyrábíme a dodáváme i prostěradla z materiálů: jersey prostěradla v odstínech a rozměrech, hladká prostěradla a zdravotní prostěradla. Free Shipping Available.


Looking For Unusual Quirky?

Zabalte se po koupeli do příjemného bavlněného froté ručníku a pečujte o svou pokožku s tím nejlepším. Klasika která nás nikdy neomrzí – froté ručníky a froté osušky! Bavlněné froté ručníky , PovlečemeVás.


Velikost je u všech roušek univerzální. V kombinaci s dalším vybavením si vyladíte svou koupelnu do posledního detailu. Tato kategorie obsahuje produktů. Bavlna skvěle drží tvar, barvy jsou jasné a zářivé i po mnoha vypráních a navíc bavlněné ložní povlečení zůstává jemné a hebké na omak.


Vás získá širokým spektrem barev, moderních motivů a vzorů, které se hodí do každé ložnice. Je jen na Vás, jestli si zvolíte povlečení na zip. V naší nabídce najdete povlečení z tradičních materiálů, jako je bavlněné , krepové, nebo třeba flanelové, ale i moderní materiály jako mikrovlákno a mikroplyš. Pokud máte radši výrazné potisky, máme pro Vás sekci 3D povlečení, které je velice oblíbené zejména v moderních interiérech. Textil Hotels - hotelový textil Vyrábíme a prodáváme zakázkový hotelový textil.


V kategorii Hotelový textil jsou umístěny hotely nejvíce žádané produkty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky