pátek 27. ledna 2017

Stojan na pet lahve

SET UP je modulární stojan na lahve , který můžete stavět jako lego na sebe a vytvářet tak menší struktury, nebo s ním můžete pokrýt i celou stěnu. Kromě lahví můžete stojan použít i. C-maxovi je uz primo drzak na velke lahve. Je mezi sedadly, takze na ni pohodlne dosahnes jak zepredu, tak zezadu. Lis na PET láhve ECOPRESS.


Ford Focus RS MK 380k Fiat 50.

Ruční lis na PET láhve Ecopress nabízí pohodlnou a rychlou deformaci použité plastové láhve po spotřebování jejího obsahu. Instalace se provádí na pevnou svislou základnu (zeď, desku, ocelovou konstrukci). Součástí balení jsou vruty s hmoždinkami pro instalaci ke zděné základně. Prodejní stojan na PET láhve Tento drátěný stojan byl vyrobený pro firmu Heineken na l PET láhve.


Design je jedinečný svým pojetím. Tento reklamní stojan je vhodný pro umístění v prodejnách. Na pet láhev se po naplnění nasune talíř a překlopí.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Je vyroben z kovu v antracitové barvě. Free Shipping Available. Find It All On eBay with Fast and Free Shipping. Stojan pojme až lahve vína.


Máte lahve s vínem schované doma ve spíži? Pokud ano, zauvažujte nad tím, jestli to není škoda. Kdybyste chtěli originální dekoraci domů, můžete si zkusit vyrobit vlastní stojan na víno. Nabídneme vám několik tipů, jak na to. Nejdůležitější však je jedno - nebojte se svá vína vystavit!


Ač se to nezdá, i lahve s. This video is unavailable. Termoobal Yate na 5l PET láhev. Z vnější strany je obal chráněn fólií s Alu vrstvou, která odráží teplo. Tloušťka izolace: 11–mm. Hlavní přednosti návlekového termoobalu Yate.


Lisař stiskne láhev či plechovku až na původního objemu. Pevná kovová konstrukce s pevným plastem a velká páka umožňuje účinnou redukci objemu odpadu určeného k recyklaci. Pro bezpečné používání je.

Už s sebou nemusíte brát větší batoh na pití. Tuto karabinu jednoduše připnete např za popruh od batůžku a nandáte na PET. Proto se začaly PETKY druhotně zpracovávat a. Zásobování firem plastovými obaly.


PET lahve jsou pevné, pružné a odolné vůči rozbití. Prodáváme a vyrábíme plastové lahve a různé obaly na veškeré použití. Prodej realizujeme od 1ks a rozvážíme po celé republice.


Lahve a kanystry dodáváme výrobcům čistících prostředků a kosmetiky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky