pondělí 16. ledna 2017

Sada hrnců s nepřilnavým povrchem

Sada hrnců s nepřilnavým povrchem

Hrnce s nepřilnavým povrchem Nejprodávanější. Nádobí s mramorovým, nepřilnavým a nepoškrábatelným povrchem je velice praktické, při jejich užití nemusíte použít ani kapku tuku, tudíž připravíte efektivně a rychle zdravé a dobré jídlo. Některé modely hrnců a pánví jsou vhodné také do. Všestranná sada hrnců pro každodenní použití, s níž objevíte nový rozměr vaření - radost, komfort, nové chutě.


Detail produktu Do obchodu. Kč Hrnec s poklicí litinov. Sada ks hrnců s nepřilnavým povrchem GOLD PREMIUM. Jídlo se na nádobí nepřichytí a vy už díky tomu nemusíte trávit dlouhé minuty drhnutím zbytků jídla pod horkou vodou.


Zbytky nečistot setřete z povrchu hrnce jednoduše a především rychle bez zbytečné námahy. Stačí si jen vybrat velikost sady a styl, který vám sedne. Hrnce jsou vhodné na všechny typy sporáků včetně indukce. Kameninový vzhled dodá vaší kuchyni šmrnc. Sada kusů nádobí s 3vrstvým nepřilnavým mramorovým povrchem.


Hrnce můžete bez obav mýt v myčce nádobí. RL-FC14L s mramorovým povrchem - Černá. Všestrannou 14-dílnou sadu hrnců pro každodenní použití, s níž objevíte nový rozměr vaření - radost, komfort, nové chutě.


RL-FMs mramorovým povrchem. Bio povrch s nízkým stupněm pórovitosti, takže sa snadno udržuje dokonale čistý. Kastroly mají zesílené 5vrstvé dno silné nerezové stěny. Součástí sady je ekologická pánev s keramickým povrchem , která umožňuje zdravé vaření s minimálním množstvím tuku. Pořiďte si lité hliníkové hrnce, které již na první pohled zaujmou svým masivním vzhledem a temně černým povrchem.


Sada hrnců s nepřilnavým povrchem

Tyto hrnce značky Banquet se vyznačují nepřilnavým vnitřním povrchem , jsou dodávány se skleněnou poklicí a plastovým knobem. Jsou lehké, mají dokonale rovné dno zajišťující výborný přenos tepla. Jedinečné luxusní nádobí LAVA STONE v netradičním lávovém designu zajišťuje dokonalou tepelnou vodivost. Pětivrstvý nepřilnavý povrch umožňuje vařit zdravěji a bez tuku.


Mají povrchovou úpravu v mramorové struktuře a vnější žáruvzdorný mramorový nástřik. Poklice jsou opatřeny silikonovým okrajem. Sada nádobí s nepřilnavým povrchem MARRONE ks obsahuje tři základní hrnce. Sada 11ti dílů nádobí od značky Tefal s novým nepřilnavým vnitřním povrchem Titanium Excellence a výjimečně silným dnem pro perfektní rozvod tepla, vhodné pro všechny druhy ohřevu. Vhodná pro všechny typy tepelných zdrojů včetně indukce.


Kč 14dílná sada hrnců s. A není ono mít každý kousek jiný. V naší nabídce najdete na výběr z několika druhů levných sad hrnců na vaření – nerezových, smaltovaných nebo s keramickým povrchem. Nádobí lze použít na všechny typy sporáků včetně indukce.


Sada obsahuje: 1x rendlík se skleněnou poklicí pr. Sada nožů s nepřilnavým povrchem v bloku 7. Kvalitní sada nožů s nepřilnavým povrchem v designovém bloku. Sada hrnců AB s nepřilnavým povrchem.


Sada se skládá z pěti kusů nožů (kuchařský nůž, nůž na pečivo, plátkovací nůž, univerzální nůž), keramické škrabky a designového bloku v červené barvě. Dokonalé ostří každého nože zajišťuje. Luxusní sada ks nerezových hrnců s termoakumulačním dnem a poklicemi je doplněna pánví s mramorovým nepřilnavým povrchem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky