středa 18. ledna 2017

Vysoká koupelnová skříňka s košem na prádlo

Hodí se do vaší koupelny vysoká nebo nízká skříňka s košem na prádlo ? Dvířka s mechanismem tichého dovírání, pevná polička, nastavitelné skleněné poličky, zrcadlo na vnitřní straně dveří, chromovaná úchytka. Možnost montáže dvířek s otevíráním na levé nebo pravé straně. Stále oblíbenější nábytkové řešení pro moderní koupelnu, tedy vysokou závěsnou skříňku obsahující ve spodní části výklopný koš.


Tato vysoká koupelnová skříňka má dostatek úložného prostoru a navíc ve spodní části má koš na prádlo.

Obsahuje jedny dvířka, za kterými jsou čtyři poličky. Koupelnová skříňka s košem na prádlo K 17. Skříňky s košem na prádlo jsou velmi moderním a záveň praktivkým pomocníkem, který se dá využít také jako skvělý doplněk.


Záleží jen na Vás a Vašem vkusu. Policová skříňka do koupelny s košem na prádlo. Praktická doplňková vysoká skříňka do koupelny s dostatkem úložného prostoru.


Bílé lakované boky i čela, lesk. V nabídce je i rozměrově stejná skříňka s vyjímatelným košem na prádlo (označení PROV50K) ve spodní části skříňky.

Díky třem vyjímatelným policím si můžete snadno uspořádat vnitřní prostor v. Díky dvěma vyjímatelným policím si můžete snadno uspořádat vnitřní prostor. Vysoká voděodolnost, dokonalé zpracování hran. Doplňková koupelnová skříňka vysoká Vanda VK1s výklopným košem na prádlo ve spodní části skříňky. Horní dvířka s možností pravého, nebo levého otevírání.


V horní části skříňky je police z lamina, v dolní části je umístěn drátěný koš na prádlo. Praktický a široký koš na prádlo vám poskytne dostatek prostoru. Kupte si skříňky do koupelny na jednom místě. Hledáte koupelnovou skříňku s umyvadlem, se zrcadlem nebo s košem ? A nezapomeňte se podívat, které koupelnové skříňky jsou v akci. Sáhnete spíše po sólo koši na prádlo , nebo po skříni?


Velká koupelnová skříň vysoká – skvělá volba do velkých koupelen, pokud potřebujete uskladnit hodně. Praktický, variabilní a harmonicky laděný, takový je koupelnový nábytek v. Nová generace klasických skříněkZávěsná vysoká skříňka s košem v horní části dvířka uvnitř dřevěné police 2x zásuvka v dolní části výklopný prádelní koš dvířka se mohou instalovat s otvíráním na pr. Luxusní vysoká stojící skříňka pojme obrovské množství věcí.


Ve spodní částí je schovaný praktický integrovaný koš na prádlo.

ZOJA - nová generace koupelnového nábytku. Součástí dodávky jsou výškově stavitelné nožičky a úchytky. Panty u dvířek mohou být umístěny na levou či pravou stranu, jednoduše tak změníte směr otevírání dvířek. Rozměry koše na prádlo jsou 440x270x270mm.


Skříňka má lakované boky i přední plochy. Díky variabilitě programu Rea můžete zkombinovat jednotlivé díly podle vašich představ a vytvořit tak nábytkovou sestavu na míru. Koš na prádlo je drátěný. CERSANIT SKŘÍŇKA VYSOKÁ OLIVIA S KOŠEM NA PRÁDLO.


Při trvalém přihlášení se již nemusíte při každé návštěvě přihlašovat do vašeho osobního účtu. Váš účet a výrobky uložené v košíku tak budou vždy snadno dostupné pro pokračování v nákupu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky