středa 25. ledna 2017

Ochrana čerpadla proti běhu na sucho

Ochranné a jistící skříně nové generace. Verze pro jednofázová čerpadla. Panely jsou určeny k ochraně a jištění čerpadel proti přetížení, chodu nasucho a proti výpadku fáze (u třífázových čerpadel).


Nejsou potřeba externí sondy. Reakce ochrany pak bývá většinou velmi rychlá, ale přeci jen není okamžitá. Proto nelze takovou ochranu použít pro vřetenová čerpadla , protože u nich nesmí dojít k chodu nasucho ani na zlomek sekundy.

Naopak pro všechna odstředivá čerpadla bude ochrana zcela určitě dostačující. Slouží k zabezpečení čerpadla před během na sucho. Ponorná čerpadla většinou s tzv. METABO ochrana proti chodu na sucho 10m – ochrana domácích vodáren a čerpadel proti chodu na sucho.


SubTronicSC - ochrana jednofázového motoru FRANKLIN od kW do kW. Automatická detekce běhu za sucha. Auto-reset při běhu za sucho.


Zařízení účinně chrání zahradní čerpadla nebo domácí.

Elektronické ochranné zariadenie CALPEDA SMAT určené pre ochranu čerpadiel proti behu na sucho. HYDROGUAR ochrana běhu na sucho. LOGIC DROP ochrana čerpadla proti běhu nasucho.


Tato ochranná jednotka slouží k ochraně elektromotorů u čerpadel s odběrem proudu - A. OCHRANA BĚHU NA SUCHO PUMPSTOP. PUMPSTOP je jednoduchá a praktická ochrana pro povrchové čerpadla a vodárny proti běhu na sucho či zvýšenému odběru čerpadla při potížích sání nebo zaseknutí. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Metabo záruka spokojenosti a kvality. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. A keď už bude vyššia teplota, tak už je čerpadlo zničené alebo bude zničené pri druhom poklese hladiny. Ako sa zničí , to závisí od druhu čerpadla , napríklad. V případě, že čerpadlem čerpáné médium neprochází, může dojít k váženému poškození. Proto se čerpadla opatřují ochranou proti běhu na sucho.


Bude slúžiť ako tepelná ochrana proti chodu čerpadla na sucho. Doterajší systém (časové relé a snímač tlaku) mi zlyháva pre občasnú. Slúži na ochranu čerpadla proti chodu nasucho (naprázdno).


Pri poklese tlaku pod bar spôsobenom nedostatkom vody rozpojí napájací obvod.

Napriamo môže spínať a vypínať zariadenia na 2V. Je to jednofázový spínač sledujúci tlak vo výtlačnom potrubí čerpadla. Používa sa paralelne s tlakovým spínačom,ktorý riadi.


MAVE se vybírá podle spínaného napětí (pro motory na 4V pouze typ MAVE 2-HH3), proudu, počtu sledovaných úrovní hlad.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky