středa 18. ledna 2017

Pivovar lindr

Guaranteed Best Price For Lindr Dispensers In The UK. Call Today For A Quote. Našim společným cílem je nabízet vám příjemné trávení volného času v nádherném venkovském prostředí. Proto byl náš objekt vybudován.


Rádi bychom, abyste se u nás cítili jako doma. I proto jsme se vrhli do náročné rekonstrukce zchátralé budovy.

Chtěli jsme toto místo a jeho historii zachovat. Pivovar Lindr Mžany offers a sun terrace. You can play table tennis at the guest house, and the area is popular for hiking and cycling. The nearest airport is Pardubice Airport, 27. Zdařilo se úspěšně zkombinovat prostory původní stavby s moderním vybavením interiéru.


Restaurace nabízí kromě piva domácí kvalitní kuchyni, jejíž přípravu můžete přímo sledovat. Kromě stylového ubytování nabízí penzion restauraci, sál s divadelním jevištěm i wellness zónu. Please note that our delivery service is on hold till further notice, orders may be collected with prior arrangement.

Ucelená řada profesionálních stolových chlazení na pivo, která jsou dle svého výkonu vhodná pro chlazení a čepování piva v domácnostech, na zahradních party, v barech a restauracích. Beer Dispensers, Kegs and Associated Equipment. Craft Beer Wholesaler. Single, double and multiple-bedded rooms are available.


Relaxation is offered at the wellness centre. The guest house also offers conference spaces. Local restaurant can be used for catering. Wireless internet connection is available.


Ubytování Dvoulůžkový pokoj 1. Využití jednoho lůžka 1. Zážitkový apartmán Sud 5. Postel ve starém dubovém sudu, masivní dřevěný nábytek a minibar s našim pivem je v ceně apartmánu. Pryč jsou doby, kdy se pivo chladilo ve sklepech ledem. Moderní výčepní zařízení v sobě zahrnuje spolehlivé chlazení na pivo. Dobře vychlazené pivo je hlavně v letních měsících velmi příjemným osvěžením.


Stojany LINDR NAKED s sebou nesou několik revolučních myšlenek a kroků. První z nich je proříznutí šedi trhu zaplaveného stojany typu „kobra“.

Právě stojany LINDR NAKE které se pohybují v cenové relaci podobné „kobrám“, oproti nim poskytnou luxusní design, kvalitní zpracování i materiály. Free Shipping Available. You can play ping pong at the guesthouse and the area is popular for hiking and cycling. Nejnovější alba v galerii. Moderní kompresorová chladící jednotka Lindr využívá vstupní energii k přímému převodu na chlad a tím zaručuje minimální energetickou náročnost a výborně vychlazené pivo.


Thermo blok s vysokou energetickou kapacitou je připraven k výdeji dobře vychlazeného piva již během 2-min.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky