čtvrtek 19. ledna 2017

Pánev wok využití

WOK pánev je široká a hluboká pánev , která slouží současně jako hrnec. K její propagaci v moderní kuchyni přispěli čínští kuchaři, kteří její použití rozšířili po celém světě. Litinová pánev Wok je nenáročná na údržbu a díky dobré tepelné vodivosti je vhodná například pro rychlé orestování masa. Na druhou stranu je výrazně těžší než pánve z jiných materiálů. Oblíbená je též keramická pánev Wok , která je optimální pro zdravou a pomalou přípravu jídla.


To je univerzální pánev wok , jakou oceníte vždy, pokud nechcete ušpinit půlku vybavení kuchyně. Díky následujícímu přehledu si zaručeně vyberete tu nejlepší. Jakkoli zní název této objemné kuchyňské nádoby cizokrajně, skrývá její tvar i povrch využití nejen pro asijské pokrmy. Hravě v ní zvládnete připravit.


Máte doma wok a přemýšlíte, co v něm uvařit? Snadná pomoc, na pultech knihkupectví se dají najít speciální kuchařky s recepty pro pánev wok. Nepřilnavá pánev Wok je přizpůsobena vaření bez tuku, což usnadňuje také údržbu pánve. Nerezová pánev Wok patří mezi nejodolnější pánve s dobrými tepelnými vlastnostmi.


Mimo to je snadná na údržbu. Mramorová a granitová pánev Wok pomáhá během přípravy uchovat v jídle veškeré vitamíny a minerály. Pánev wok je vyrobena z hliníku a její vnitřek je z marple materiálu, který je nepřilnavý. Díky tomu by se pokrmy neměly připékat ani v případě, že použijete pouze minimum oleje. Můžete ji využívat na všechny typy ohřevů, tedy i na indukční plotnu.


Kvůli plastové rukojeti není možné pánev dávat do trouby. Znáte ale všechny možnosti využití ? Vybrali jste si správně s ohledem na materiál? Nebo se teprve chystáte? Pár zajímavostí se dozvíte tady.


Hlavním kladem je možnost využití na indukci. Vnitřní povrch výrobku je potažen nepřilnavou vrstvou. Ta zaručuje, že nikde neulpí zbytky jídla a snadné čištění, pro něž je možné použít i slabý proud tekoucí vody. Pánev rychle reaguje na změnu teploty a potřebuje jen kapku tuku. Pánev WOK , která se v Evropě zabydlela díky šikovným čínským kuchařům v restauracích, je tedy vlastně takový hybrid mezi evropskými hlubokými pánvemi a originální pánví WOK z Číny.


Vybírejte pánev WOK podle vlastních preferencí. Pokud jde o materiál, k dispozici máme litinu, nerezovou ocel a hliník. Zkušenosti s pánví WOK. Opravdová, originální pánev WOK je bez poklice, asijští kuchaři ji používají na otevřeném ohni, tedy na plynovém sporáku.


V dnešní době má však WOK všestrannější využití. Využijete ji k dušení pokrmů při nižších teplotách, v ten okamžik přijde poklice vho při přípravě omáček. PÁNEV WOK : kuchyňský pomocník, který se může chlubit tisíciletou historií!


Zatímco my jsme pyšní na to, že máme k dispozici velké množství nádob, čínské kulinářské umění se spokojí pouze s jednou - s pánví WOK. Vynikající je wok i pro přípravu omáček. Ovšem největší využití nám wok poskytne při přípravě jednoduchých a rychlých jídel. Kombinovat můžeme jakékoliv maso se zeleninou a totéž platí pro vnitřnosti, můžeme připravovat samotnou zeleninu nebo houby.


I rýži nebo těstoviny, které většinou používáme jako. A jelikož je pánev wok dlouhodobá záležitost, přemýšlejte při výběru nejen nad současným typem ohřevu, ale i nad budoucím. Tato keramická pánev wok disponuje jak velkým objemem, tak lehkou ergonomickou rukojetí a elegantním designem. Hodí se ke smažení masových i zeleninových pokrmů, stejně jako k přípravě rýže či těstovin. Můj nákupní rádce Heureka.


Než začnete vybírat pánev , odpovězte si na otázky, kolik porcí a jaké pokrmy budete na pánvi připravovat. Pokud chcete udělat vajíčka k snídani, nasmažit řízky k obědu a podusit zeleninu k večeři, bude se vám hodit univerzální pánev s pokličkou. Detail produktu Do obchodu. Kč Wok mramorová pánev s pok.


Pánev Tefal si poradí s každým druhem vaření a to hlavní – připraví vám šťavnatý pokrm plný chuti. Jsou odolné vůči kovovému náčiní, optimálně rozkládají teplotu a obvykle mají nepřilnavý povrch. V naší nabídce najdete také grilovací pánev Tefal, Wok pánev Tefal nebo pánev na palačinky Tefal.


Kompatibilní se všemi tepelnými zdroji, kromě indukce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky