čtvrtek 19. ledna 2017

Koštýř na víno

Darujte vašim blízkým originální dárkové koštýře na víno. Nabízíme koštýře různých tvarů i objemů, které potěší vaše blízké. Objednejte si zboží z eshopu darkove-sklo.


Krásný skleněný koštýř na víno v dárkové krabici, vyrobený z kvalitního skla má objem l. This video is unavailable.

Precizně zpracovaný skleněný koštýř z čirého skla. Rozměry: Délka 7mm Objem l 4Kč. Dekantér na víno s nálevkou. Velmi vhodný jako dárkový předmět.


FermiHill Muller- Thurgau 20g. Filtrační deska Becopad 350. Provádíme analýzu hroznů, moštů a vín dle SZPI.


Na první mezinárodní soutěži tohoto roku vybojovali naši vinaři úctyhodných medailí.

Používá se při odebírání vzorků vín ze sudu. Zkušení sklepmistři dokáží naplnit i velký koštýř pouze jedním nasátím. Toto velmi křehké skleněné zboží je nutno expedovat v kartonu jako křehké. Koštýř 7L, čistý, délka cm. Kvalitní skleněný koštýř , který slouží ke snadnému ochutnávání a degustaci vína, nebo pro přelévání z nádob a sudů.


Ozdobné předměty, otvíráky na lahve, kovové boxy pro dávkování papírových ručníků, podnosy, stolní náčiní, stolní zvonky, nože, vidličky a lžíce, sklenice na stopce pro plzeňské pivo, příslušenství baru, barové náčiní, odlivky, šejkry k míchání koktejlů, odměrné sklo, sklenice na víno , sklenice pro nápoje, láhve s likéry, vysoké sklenice se. Posezení ve sklípku Vám můžeme zpříjemnit pohledem na naše držáky na víno a kostýřky. Krásnou vinárnu můžete dozdobit nasimi produkty. Potěšte své známé originálním dárkem!


Vyberte si z naší široké nabídky dárkových láhví, které vykouzlí úsměv na rtech každému obdarovanému. Dárkové láhve různých tvarů se vyznačují precizním zpracováním. Milovníky vína jistě zaujmou koštýře na víno v rozličných provedeních. Má jemný skleněný reliéf.


Vinotéka a eshop ve kterém najdete bílé víno , červené víno i růžové víno , Portské víno , sekty a Šampaňské, stojany na víno a vše co s vínem souvisí. Na zábavném večeru klobouková párty bylo pro mnohé účastníky příjemným zpestřením tahání vína z koštýřem. Bylo vidět ,že tato část akce se moc líbila a bylo.


Přijďte ochutnat nejen vína a burčák z Moravy a Čech, ale také lahodná vína z evropských vinařských destinací.

Užijte si řadu koncertů a nezapomeňte vzít i děti, protože se zabaví v dětské zóně. Nelze zaslat - je možné pouze vyzvednutí u nás na prodejně. Skleněný koštýř čirý o objemu 2ml.


Souprava 2ks Sklenice pískované Gala víno Žena s vínem 300ml. Ručně rytý Džbán 5l Hrozen. Vinařské potřeby, vinařské doplňky, sklo, skleničky, RONA, koštýře, koštýř , vývrtky, čaj, káva, keramika, čajové sklo, čajové.


Na této stránce jsou výsledky na dotaz násoska na víno v aktuálním křížovkářském slovníku. Slovník se neustále rozrůstá. Pokud ti zde nějaká definice chybí nebo o nějaké víš, POŠLI NÁM SVOJI DEFINICI právě skrze tento formulář.


Kartáč na koštýře, štětiny Točený štětinový kartáč, hlava zakončena vějířkem, držátko očko, vhodný pro čištění koštýřů, průměr štětinek mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky