středa 25. ledna 2017

Green star odšťavňovač

Odšťavňovač Green Star je největším odšťavňovačem s dvěma hřídelemi. Silné a pomalé otáčky hřídelí nevystavují připravovanou šťávu prakticky žádnému zahřívání ani. Poskytuje větší množství živin. Je vhodný na odšťavňování ovoce a zeleniny, ořechových másel a mražených zmrzlin - Je zvláště vhodný na odšťavňování listové zeleniny naše VIDEOREZENZE a FOTKY!


Dostanete dárky a přístup do zaheslovaných stránek VIP Klubu v. Lisují se skoro samy a výsledkem je velmi čistá šťáva beze zbytků vlákniny.

Every fruit has its own distinct benefit. We cannot keep on munching different fruits throughout the day. However, it is much easier to extract juices from many fruits and vegetables, combining them into a healthier drink every day. Green Star pomaloběžný odšťavňovač se dvěma oddělenými šneky může získat nejen šťávu. Má i další různé funkce, jako například výroba arašídového másla, mletí masa, mletí kávy, a jiné.


Warranty Warranty Registration Card Insert When You Need Service Important Safety Instructions Do’s and Dont’s Green Star Juice Extractor Features Standard Parts Parts Order Form Assembly and Disassembly Setting Up Your Green Star Screens and Plastic Plunger To juice Wheatgrass To make Pasta, Rice Cake (mochi), Bread Sticks, Bagels, etc. Umožní vám vychutnat si čerstvější, nutričně bohatší a zdravější šťávy. Dvouhřídelový odšťavovač Green Star je domácí odšťavňovač se dvěma ozubenými šneky, které se točí proti sobě, aby získaly více šťávy z ovoce a zeleniny.


Díky nastavení vám umožní vychutnat čerstvější, nutričně bohatší a zdravější šťávy.

Zpomaluje se tak proces oxidace a naopak prodlužuje skladovatelnost. V našem internetovém obchodě najdete dvouhřídelové odšťavňovače značek Green Star , Angel juicer a od dalších kvalitních výrobců. Díky těmto přístrojům si snadno připravíte zdravou šťávu.


Díky tomu odšťavňovač rozemílá, vymačkává a lisuje suroviny a vytlačuje šťávu a drť odděleně. Green Star Elite si jakýkoli list nebo nať doslova sám vtáhne a velmi účinně vylisuje bez nejmenší námahy. Vybíráme a testujeme stále nové odšťavňovače, mixéry a citrusovače.


Ty nejkvalitnější zařazujeme do své nabídky. Pri otáčkach len 1ot. W dokáže dokonale vylisovať šťavu aj z najjemnejšej vňate a listov bylín. Dvě nerezové hřídele a pomalé otáčky zaručují vysokou kvalitu zpracovaných produktů.


Díky bio-magnetům vyrábí tu nejkvalitnější šťávu plnou vitamínů a enzymů. Také z kořenové zeleniny získáte skutečně kvalitní, čistou šťávu beze zbytků vlákniny a bez pěny. Pomaloběžný dvouhřídelový odšťavňovač Green Star s velkou výtěžností šťávy, se kterým budete získávat vaši kvalitní šťávu neochuzenou o vitaminy! Ve srovnání s jinými výrobky, šťáva z odšťavovače Green Star obsahuje více živin - bohaté ingredience. Kč Informace v obchodě Skladem.


Ten pravý odšťavňovač pro každého. Před výběrem konkrétního modelu se vyplatí zamyslet se, jak často hodláte odšťavňovač používat a na jaké suroviny. Spomaľuje sa tak proces oxidácie a naopak predlžuje skladovateľnosť.

Hriadele sú spracované s vysokou presnosťou a. Jablka, pšenice, bylinky nebo natě, nic není problém. Díky nízkootáčkovému principu, který tento přístroj využívá, je šťáva z ovoce či zeleniny daleko kvalitnější. Získáte také od sebe oddělenou šťávu a drť.


Hřídele jsou zpracovány s vysokou. Zjistěte, který spotřebič je lepší a výhodnější. Jeho konstrukce a provedení zaručuje dlouhou životnost.


Tento dvouhřídelový odšťavňovač má vysokou výtěžností šťávy, poskytuje větší množství živin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky