pátek 27. ledna 2017

Co2 kvasinkovač

Ano je tady i tato možnost, ovšem pokud hadičku úplně nezaškrtíte, není se čeho bát. PETka toho vydrží opravdu dost - já jsem na zahradě nechal uzavřený kvasinkovač a detonoval až 4. Když by někdo chtěl tento pokus opakovat, tak venku. Cokvasinkovač a co do něj? Jeho výroba je popsána v jiném článku, taktéž zde na rybičkách).


Problémem je hlavně stabilita a doba reakce. Rozhodl jsem se pokusem dokázat to, že i tak primitivní a levný zdroj Cojako je kvašení může být. Co, článek hlavně pro začátečníky. Většina těch, co začínali s Cozvolila asi nejjednodušší, nejlevnější variantu dávkování a výroby Co2-KVASINKOVAČ.


V tomto úvodním článku o Cobych rád zodpověděl několik „záludných“ otázek, hlavně pro začínající akvaristy, kteří se rozhodli aplikovat Co2. Mnoho z těchto dotazů padá již po několikáté zbytečně na akvaristických fórech, a. This video is unavailable. Popis: Tohle je jedno z mých prvních akvárií. Takže k příspěvkům pište prosím hlavně rady na zlepšení. CO2: Kvasinkovač -jde přes lip.


Dekorace: Kameny, kořen a keramický hrnek. Včera jsem přidal nové osazenstvo. Samička už nese vajíčka. Sähkösopimus jokaiseen elämäntilanteeseen. Vertaa sopimusvaihtoehtoja ja valitse itsellesi sopivin vaihtoehto.


Tee Fortum Vakaa -sopimus nyt. Saat 6kk perusmaksut veloituksetta! Opiskelijan vakiohintainen sopimus. Tee sähkösopimus alennuksella! Mozno som lama a nieco s nim treba spravit.


Vcera som si kupil panciernickov skvrnitych slachtenych albinov (corydoras palateus) na skusy, ze ako sa im bude darit v akvarku, su to sympaticke rybky. Jak si můžete všimnout, ryby plavaly v akváriu hned od začátku. Nestandartní postup a pro začátečníky ho nelze doporučit – Miloš nasadil ryb jen málo a jejich počet ještě korigoval, když se objevily potíže. Pokud pozorujeme mravence v přírodě časem nás začne zajímat co se asi děje uvnitř mraveniště, kam nevidíme. A tak můžeme zkusit chov mravenců doma.


COsilno okysluje vodu).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky