úterý 31. ledna 2017

Stojan na lyže na stenu

Stojany na lyže vyrábame vo viacerých konfiguráciách. Niekto býva sám, niekde sú dvaja a niekde sa rodinky pomaly rozrastajú. Nie každý potrebuje veľký stojan pre štyri páry lyží, ktorý bude zbytočne zaberať miesto. Preto pre vás máme rôzne varianty stojanov.


Teraz vám poviem príbeh ako stojan na lyže vznikol Od detstva som miloval zimné športy a viedol som k tomu aj moju rodinu.

Po pár rokoch sme mali v suteréne peknú zbierku rôznej lyžiarskej výstroje. Všetko bolo poopierané v kúte o stenu. No stačilo, aby niekto drgol do prvých lyží a nastal DOMINO efekt.


Lyže , Snowboardy a Skateboardy. Výroba stojanů a držáků na všechny typy lyží. Do stojanu je možné uložiť až osem párov lyží aj s paličkami.

Gumová vrstva zároveň zamedzí poškodeniu lyží. Tento stojan na lyže je ideálny pre rodinné penzióny. Montáž je veľmi jednoduchá. Háky držiaku COMPASS sú navyše vybavené gumovou vrstvou, vďaka ktorej lyže zo stojana neskĺznu.


A po sezóne ho jednoducho odložíte. Jednostranný stojan na lyže na stenu pre párov lyží a palíc. Nastaviteľné úchyty sú potiahnuté gumou aby nedošlo k poškodeniu bicykla. Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb.


Posaďte do črepníkov pestré kvietky alebo bylinky a zaveste si ich na balkón pomocou držiaku na kvetináče. Držiaky na bicykel na Alza. Nechajte kvety vyniknúť a postavte kvetináč na stojan.


Doručujeme aj počas víkendu. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku. Vyberte si ešte dnes ideálny stojan na kvety na FAVI.


Závesný stojan na prehľadné uloženie lyžiarskeho vybavenia.

Kvalitné kovové prevedenie. Pogumované háčiky zabránia poškrabaniu či poškodeniu lyží. Jednoduchá inštalácia na stenu Vašej šatne, garáže, suterénu či. Lacné držiaky lyží a nosiče na lyže na auto LapreAlpine. Internetový predaj držiakov a nosičov na lyže na autá.


For a full experience, use a browser with. Hľadáte stojan na časopisy a noviny? Vyberajte tieto praktické držiaky na FAVI. V ponuke nájdete takmer 3stojanov na noviny najrôznejších farieb a štýlov.


Môžete si zvoliť štýl minimalistický či hravý. Napríklad podľa materiálu, farby a ceny. Najlacnejšie od €. Online nákup #128717;️ z mnohých eshopov na jednom mieste. BIANO pre Vás monitoruje aktuálnu situáciu a uisťujeme sa, že ani jeden z našich 3obchodov nemá problém s kvalitou doručovania. Nie každý gitarista si totiž môže dovoliť koncertného podávača gitár, alebo hádzanie svojej gitary po zemi.


Stojan sa náramne hodí ako na pódiu, tak aj doma. V tejto sekcii na vás čakajú klasické stojany v tvare A, stojany so skladacími nožičkami, či pevné stojany, ktoré budú zdobiť vašu stenu skúšobne či obydlia. Máte doma, garáži nebo ve sklepě málo místa? Pak se Vám jistě bude hodit některý s mnoha typů držáku na kola.


V základu je rozlišujeme podle uchycení na držáky za přední kolo, držáky za pedál, závěsné stropní držáky, držáky za rám kola nebo držáky výstavní s uchycením za náboj kola.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky