pondělí 23. ledna 2017

Indukční varná deska electrolux ehh6340fsk

Order Your Electrolux Spare Parts Online Now. Shop Our Selection of Fridge Parts. Find the Right One for You! Vacuum Parts and Accessories. High Quality, Low Price Guarantee.


Free Shipping Available. Systém DirectTouch vám umožňuje přesné ovládání varné desky pouhým dotykem prstu a okamžité nastavení požadované teploty. Indukční deska vám totiž umožní spojit až čtyři různé varné zóny a důmyslně je kombinovat podle jídla, která připravujete. Varná plocha nabízí dokonale rovnoměrný rozvod tepla pro hrnce a pánve libovolných tvarů a velikostí.


Příprava několikachodového menu může být s FlexiBridge zábava! Indukční varná deska 7Bridge vám umožňuje kombinovat dvě různé varné zóny a vytvořit tak jednu velkou varnou plochu. Nastavení teploty a času jsou automaticky sladěna a varnou plochu využijete na maximum s grily plancha nebo restovacími pánvemi. Detekce hrnců a pánví vám zaručí, že varná zóna hřeje pouze, když je na ní nádoba. Elektronické ovládání můžete uzamknout dětským zámkem, takže se již.


Ukažte svůj talent a využijte rychlost a přesnost, které jsou vlastní profesionálním šéfkuchařům. Vzhledem k faktu, že je takové. Indukční vaření je to nejúspornější a nejbezpečnější, jaké si můžete ve vaší kuchyni dopřát.


Genuine Electrolux Spare Parts. Stačí, aby nádobí pokrývalo jeden z vyznačených bodů a nezáleží na tom, kde je umístěné. Varné zóny je zároveň možné spojit do jedné větší. Pro maximálně rychlý start lze využít funkci Power Boost.


Dotykové ovládání zajistí snadné. Ta se na varné zóně spustí pouze tehdy, když je na ní postavena varná nádoba. Jakmile nádobu odstraníte, zóna se vypne. Panel varné desky je konstruován tak, že máte okamžitě přímý přístup k dotykovému. S indukční varnou deskou můžete proměnit kulinářské představy v lákavou skutečnost.


Díky indukční technologii tak máte profesionální rychlost a přesnost nadosah. Během okamžiku můžete zvýšit tepelný výkon nebo vše zchladit. Bezpečnost je také rozhodující. Varná deska je na dotek vždy pouze teplá.


Navarte rychleji s indukční varnou deskou. Navíc je i stylovým doplňkem do každé moderní domácnosti. Je totiž vyrobena z kvalitního sklokleramického materiálu v elegantním černém provedení z kolekce Inspiration. Get Electrolux Spare Parts.


Indukční varné desky se dvěma či třemi plotýnkami se hodí do menších bytů a domácností s nižším počtem osob. Oproti indukčním deskám se plotýnkami jsou levnější a kompaktnější. Je vybavena zajímavou funkcí Stop and Go a klasickými bezpečnostními prvky, které eliminují riziko popálení a nepožadován manipulace dětmi. Indukční technologie zajistí rychlé a úsporné vaření, na které. Tlačítka jsou umístěna tak, aby byla okamžitě po ruce a abyste si mohli během chvíle nastavit všechny požadované funkce.


Jestliže budete chtít uvařit rychle, můžete. Na sklokeramické desce je dotykový panel k regulaci výkonu varných zón, které lze s funkcí Power Booster posílit a získat rychle vysoké teploty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky