pátek 6. ledna 2017

Bambusové osušky

Zdokonalte si i svoji koupelnu - s našimi pestrobarevnými ručníky a osuškami jí dodáte šmrnc! V naší nabídce objevíte nejen klasické bavlněné froté ručníky, ale i unikátní bambusové ručníky a osušky. Můžete vybírat z nepřeberného množství barev i vzorů, a stejně tak velikostí.


Proto jsou vhodné i do sauny a bazénu, kde je vysoká koncetrace vlhkosti. Dobrou službu vám provedou nejen v koupelně, ale velmi vhodné jsou také do sauny, kde je vysoká vlhkost vzduchu. Díky nim jsou ručníky vysoce savé, hebké a měkké.


Skladem Akce Novinky Výprodej. Osušky jsou ze 1 bavlny a jsou ve vysoké gramáži, díky ní jsou osušky a ručníky velmi savé a zajistí Vám jejich dlouhou životnost. Bambusové ručníky a osušky Bambusové ručníky a osušky. Pokud neradi stoupáte na studenou podlahu, nabízíme Vám výhodnou nabídku koupelnových předložek , předložky jsou dvoudílné, třídílné a velice příjemné na dotek.


Bambusové osušky

Jsme česká firma ČESKA Group a. Prodáváme bytový textil a ložní prádlo z České republiky, té nejvyšší kvality. Ať již u nás koupíte prostěradlo či povlečení, vždy si můžete být jistí, že před jeho uvedením do prodeje musí zboží nejprve projít naším vlastním testem kvality - především několikanásobným praním, abychom mohli zaručit barevnou. Osušky z vysokokvalitných materiálov vás pohodlne, rýchlo a hlavne dosucha osušia. Nie sú len príjemné na dotyk, ale aj výborne savé a absorpčné.


Navyše si môžetre vybrať bavlnené alebo bambusové osušky v rôznych farbách, a preto ich môžete použiť aj ako dekoračný prvok, ktorý skrášli vašu kúpeľňu. Sú odolné voči baktériám a plesniam a tiež veľmi rýchlo schnú. Dobrú službu vam vykonajú nielen v kúpeľni, ale sú veľmi vhodné aj do sauny, kde je vysoká vlhkosť vzduchu. Modalové ručníky a osušky. Bavlněné ručníky a osušky.


Dopřejte si pohodlí ve své koupelně s pestrou nabídkou luxusních ručníků a osušek z řady Matějovský Collection. Pestrá paleta barev a poslední t. Dále nabízíme froté ručníky a osušky , utěrky, župany, pyžama, plážové osušky , ložní povlečení. Jsou odolné vůči bakteriím a plísním a velmi rychle schnou.


Pouze bambusové osušky , bambusové ručníky a další výrobky ze 1 bambusového vlákna mají samočisticí schopnosti! Přidáním bavlny nebo polyesteru si kupujete jen dražší bavlněný výrobek. Pouze 1 bambusové osušky a ručníky Vám zaručí maximální komfort a dlouhodobou čistotu výrobku.


Bambusové osušky

Hledat text Cena Levné do 3Kč 3- 8Kč Od 8Kč -Hledat Barva Typ ručníky osušky Proved. Soft Cotton Darčeková sada uterák a osuška BAMBOO. V naší nabídce máme také široký výběr ručníků a osušek, díky kterým se sprchování promění v každodenní příjemný rituál.


Ručníky a osušky Odebrat filtry. Vaše pokožka jistě ocení neuvěřitelně hebké a savé bambusové ručníky a osušky nebo froté ručníky. Osušky si vybíráme u českých i zahraničních dodavatelů a klademe důraz na vysokou kvalitu.


Bambusové osušky

Nabízíme širokou škálu provedení a barev. Najširší výber unikátnych uterákov a osušiek za priaznivú cenu. Vhodné aj pre alergikov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky