čtvrtek 12. ledna 2017

Hliníkové regály

Hliníkové regály jsou ideální pro ukládání širokého sortimentu zboží, od spojovacího materiálu po krabicové zboží. Hliníkové regály a regálové systémy mají vysokou technickou úroveň a kvalitu, stabilitu, nosnost a také širokou rozměrovou škálu. Originální Terra-Natur NANO regál - akvária Součástí dodávky je:- nebo kusy NANO skleněných akvárií (40x25x25cm, litrů)- police z eloxovaného hliníku (přední a zadní profil s dokovací stanicí). Přejete si montážní stoly či regály z hliníku?


Pak jsou trubkové i čtyřhranné hliníkové profily Beewatec správnou volbou. Trubkové (kruhové) hliníkové profily se dodávají s vnějším průměrem mm, takže jsou kompatibilní se stávajícím trubkovým systémem z ocelových trubek.

Současně se mohou použít i. Levné policové skladové kovové regály seženete na ABstore. Jejich plusy jsou jednoduchá montáž bez použití šroubů, kvalitní zpracování i spolehlivé dřevotřískové police, které Vás ohromí svou nosností. Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13.


Kvalitní regály a regálové systémy, poskytujeme ucelený profesionální servis pro vybavení archivů, skladů a dílen. Kovové regály a regálové systémy, skladovacie regály. Online predaj, rýchle doručenie po celom Slovensku.


Pokud je u názvu produktu poznámka PÚ, jedná se o profil s povrchovou úpravou.

Ponúkame regálové systémy, policové regály kovové, drôtené, plastové a drevené. Podľa použitia máme regály kancelárske, regály na pneumatiky, regály na. Odbnornící na regály a regálové systémy, poštovní schránky, hliníkové žebříky a schůdky, trezory a sejfy, dílenský nábytek. V naší nabídce regálů a regálových systémů naleznete v první řadě klasické šroubované kovové regály různých variant a velikostí, montované pomocí osvědčeného systému šroubů a matek.


Paletové regály slouží pro uskladnění europalet. Jejich obvyklé využití je ve skladech, archívech nebo menších dílnách. Jsou plně přizpůsobitelné a schopné splnit všechny Vaše skladovací potřeby.


Nabízíme kovové regály s HDF policí do sklepa,průmyslové regály a regály do práce, či kanceláře. Vyberete si přesně takový, jaký Vám pasuje. Pokud si chcete pořídit regály nebo regálové systémy, pak jste u HORNBACHu na správné adrese. V případě, že vám rozměrově nevyhovuje některý z našich regálů, využijte regálový systém pro přesné využití vašeho skladovacího prostoru.


OBI online a vo Vašej OBI predajni! Regály a regálové systémy v e-shopu HORNBACH. Zahradní regály budou vaším pomocníkem.


Jste-li hrdým majitelem zahrádky, skleníku, terasy či balkónu a uvažujete nad jarním úklidem a zvelebením vaší zahrádkářské pýchy, zaměřte se na kovové zahradní regály , které šetří místo i čas. Nabízíme profesionální vybavení pro Váš sklad i dílnu: regály kovové, regálové systémy, kovový nábytek, dílenský nábytek, dílenské vybavení, plastové přepravky, plastové boxy, bedny, palety, vestavby do aut. S plastovými přepravkami a boxy můžete snadno manipulovat – zajišťují tak přehledné uspořádání skladovaného materiálu.


Hliníkové profily dodáváme v celých vyráběných délkách nebo nařezané u nás na požadovanou délku.

Provádíme montáže menších konstrukcí podle Vaší technické dokumentace (pracovní stoly, stojany, regály …). Ke všem produktům jsou ke stažení dostupné 3D modely. Hliníkové přepravní bedny jsou praktické a bezpečné řešení pro transport zboží, výstroje a různých dokumentů. Bedny chrání dokumenty před vlhkostí a prachem.


Bedny lze doplnit bezpečně uzamknout kovovými zámky. Univerzální celokovový regál s výškově nastavitelnými policemi. Nosnost 4kg, polic, rohové výztuhy, plastové patky nohou, montáž na šrouby.


Dodáváme policové, paletové, konzolové, pojízdné a archivní regály , regály do prodejen, plastové přepravky, šatní skřínky a kovový nábytek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky