čtvrtek 19. ledna 2017

Jak se dostat pod buben pračky

Jednoduchý a podrobný návod a postup jak připravit pračku AEG na výměnu ložiska. Včera se nám během praní dostala drátěná kostice z podprsenky dovnitř za buben pračky a teď o nej drhne. Jsem v tomto směru laik, proto prosím o radu jak se dovnitř dostat a drát z pračky vyndat.


Filtr většinou najdete na přední straně pračky vpravo dole. Než otevřete jeho kryt, umístěte před něj suchý savý hadr.

Shelby GT5Barn Find and Appraisal That Buyer Uses To Pay Widow - Price Revealed - Duration: 22:15. Zkoušela jsem dostat se tam přes výlisky v bubnu (ale ty se ani nehnou), co se týká gumového těsnění tak je tam tak natěsno že si myslím že bych ho už nedala zpátky. Pračku máme novou asi dva týdnu a po matrýriu se starou pračkou a opraváří se mi žádného už nechce volat.


Přístup k Bubnu je středně obtížný. Před lety se mi stalo to samé. Museli jsme volat opraváře. Stalo se to před léty matce. Měla pračku s horním plněním.

Využila selský rozum, buben otočila otvorem dolů a sprchou nalila půl pračky vody. Předmět do něj vyplaval a stačilo jen vyndat. Jinak příbuzná měla síťku přes otevřený kryt s rámem, aby jí tam nic nemohlo spadnout a aby pračka mohla větrat. Vytahujete při bouřce spotřebiče ze zásuvky?


V potaz vezměte i prostor, kterým pro umístění pračky disponujete. Jak na buben u pračky ? A také zda vás úsporný provoz nepřesvědčí o lepší energetické třídě, i přes vyšší pořizovací cenu. V servisu vám mohou telefonicky poradit, jak závadu pračky vyřešit, popřípadě poslat opraváře. Když upozorníte, že máte v pračce zablokované prádlo, je možné, že se pomoci dočkáte rychleji, k takovým problémům totiž servisní pracovníci vyjíždí obvykle přednostně.


Ve filtru se zachytávají vlasy, mince, sponky a nejrůznější předměty, které se dostanou z bubnu do výpusti vody. Pokud by se filtr někdy ucpal, může se spálit čerpadlo. Poslední věcí na čištění je buben pračky a celá její vana. K té se bohužel bez kompletního rozebrání nedostanete.


Dobrý den, měl bych dotaz. Do pračky se dostal cizí předmět - jak to dostat ? Velmi často se kvůli nedbalosti uživatele dostávají cizí předměty do pračky. Je to jedna věc, pokud se položka dotkne bubnu a rotuje se s prádlem a zcela jiné, když cizí věc uvízne v nádrži.

Jestli vaše pračka při praní skáče nebo vibruje, a přitom je nová, podívejte se , jestli byla odstraněná přepravní pojistka (informace a vše další o tom najdete v návodu na použití). Když se tak stalo, dávejte pozor, aby byla vaše pomocnice umístěná rovně, případně pod ni položte gumovou podložku. B, levnější pračky naopak někdy přesáhnou i dB.


Zdá se to jako malý rozdíl, je ale nutné myslet na to, že slyšitelná hlučnost nestoupá lineárně s počtem decibelů, naopak každý decibel navíc je o poznání slyšitelnější (Zdroj: Epřehledy ). Spadl mi za buben pračky hadr - pomoc už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky