úterý 17. ledna 2017

Talíře tři grácie

Dva ozdobné porcelánové talíře. Větší se zlatým zdobením na hnědém podkladu, uprostřed motiv tři grácie ,průměr 25cm, menší se stejným vzorem zlatého zdobení, uprostřed květinový motiv, průměr 19cm, nejsou na zavěšení, cena za oba kusy, při platbě na účet poštovné v ceně. Hlavní město Praha, cena 599Kč, od MINCEBANKOVKY na Sbazar. Inzerát Taliře tři grácie.


Popis: Taliře tři grácie. Použivane, stav viz foto.

Nová Role Tři Gracie Bohyně půvabu a krásy. Jsou půvabné, milé, laskavé. Ochránkyně slavností a hostin. Jídelní soupravy OFÉLIE Tři grácie Značkový český porcelán s motivem Tří grácií.


Při dekoraci listry a drahými kovy není porcelán vhodný do myčky i mikrovlnné trouby. Charitky (v římské mytologii Grácie z latinského Gratiae) jsou v řecké mytologii dcery nejvyššího boha Dia a Ókeanovny Eurynomé (podle jiné verze dcery boha slunce Hélia a najády Aigly). Tři Grácie , zlatý listr, Ofelie, Stará Role.


Chomutov, cena 100Kč, od AlenaKNO na Sbazar.

V perfektním stavu viz 2x foto. Sada talířů Ofelie listr tři grácie dílná. Talíře Ofelie tři grácie je oblíbený dekor na osvědčených talířích.


Vhodný dar, který je pěkný a současně praktický. Prodám ručně vyrobené české keramické nádobí. Jedná se o talířů pro hlavní chod (dva podobné typy), čtyři hluboké talíře na polévku, tři hluboké misky, devět dezertních talířů, čajová konvice, džbánek. Vystavit v této kategorii. Aukro Starožitnosti a Umění Porcelán Talíře.


Nabídka už bohužel skončila, ale níže jsme vám našli pár podobných. Kup teď 2Kč s dopravou 4Kč. Ozdobný talíř Tři grácie Aukce Kč s dopravou 1Kč. Velikost talířů: 6x talíř mělký cm.


Porcelán tři grácie je vyráběn na různých tvarech ve velké sortimentové šíři. Listr je dekorace vysokých barevných efektů. Dekorace listr vzniká tenkými vrstvami kovů a jejich oxidy.


Po Praze možno zdarma dovézt, poštou zasílám po předchozí platbě na účet. Nabízím karlovarský porcelán- Šest velkých talířů, šest hlubokých talířů, tři malé talíře a pět hrníčků. Nové vázy, nové sklenky na víno.

Zdarma dva hrníčky a nové pečicí formy. Skleněná dóza a čistič na nerez nádobí. Důvod prodeje stěhování. Podívejte se na mé další inzeráty.


Dielo „Tri Grácie “ z dvadsiatych rokov je vystavené na prvom poschodí paláca v ľavom krídle galérie Palatina (Palatin Gallery), ktorá ponúka prehľad európskeho maliarstva 17.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky