pátek 27. ledna 2017

Bezlepková pekárna praha

Bezlepková pekárna Babiččina spíž je opět otevřena! Jak to u nás po rekonstrukci vypadá, se můžete přesvědčit sami. Přijďte ochutnat naše pečené dobroty a také mexickou kávu a čaj ze Srí Lanky.


Výrobky, které si prostřednictvím eshopu zakoupíte, jsou určen převážně pro osobní odběr, případně rozvoz po Brně. Na našich webovkách samozřejmě najdete jaké dobroty pečeme a kde si je můžete zakoupit, ale také se dozvíte o nás spoustu dalších zajímavostí :-).

Vybíráme nejlepší produkty na trhu a spolupracujeme s prvotřídními českými i zahraničními dodavateli bezlepkových potravin. Naším cílem je nabízet kompletní sortiment potravin určených pro bezlepkovou dietu v té nejlepší kvalitě a čerstvosti – od A do Z. Společnost Jizerské pekárny se svou více jak letou tradicí nabízí chléb a pečivo, cukrářské výrobky, knedlíky, lahůdky a bezlepkové výrobky. Největší výběr čerstvého pečiva, lahůdek a cukrářských výrobků, které splňují náročná pravidla při celiakii. Denně čerstvé bezlepkové produkty, o kterých jste dosud jenom snili - rohlíky, obložené chlebíčky nebo plněné trubičky.


Naše firma existuje od r. Po otevření vlastní prodejny se zdravou výživou jsme zjistili, že v Praze není dodavatel, který by byl schopen dodávat celozrnné koláče a další výrobky pravidelně, a že dny v týdnu máme prázdné vitríny a nemáme co prodávat.

V případě, že si zvolíte osobní odběr na prodejně, vezměte prosím na vědomí, že se jedná o nezávislé subjekty třetích stran a že cena u těchto prodejců nemusí být shodná s cenou uvedenou v e-shopu. Kde můžete koupit (nebo sníst) naše výrobky V současné době zavážíme kolem pražských a mimopražských prodejen, pravidelně od pondělí do pátku, ovšem většina prodejen odebírá pravidelně pouze užší sortiment z naší nabídky. Jsme malé rodinné pekařství v Praze na Zličíně, které se specializuje na výrobu zdravějšího mlsání a mlsání pro osoby se sníženou snášenlivostí na lepek a pro vegany. Ke slazení používáme třtinovou šťávu a sirupy.


Běžně pro vegany nabízíme např. Pro bezlepkovou dietu, tu jsou vybrány pizzerie, které připravují těsto z bezlepkové mouky a ani žádná z ostatních surovin lepek neobsahuje. Protože to osoby držící bezlepkovou dietu dělají většinou ze zdravoutních důvodů, budeme rádi pokud nám po objednávce napíšete do. Cílem této stránky je ukázat zákazníkům, kde si mohou pochutnat na pizze bez lepku. Zlepšit komfort dostupnosti tohoto výrobku a dále se snažit rozšiřovat informace související s bezlepkovou stravou.


Pokud jste pizzerie, hotel, restaurace a chcete rozšířit nabídku, přivést k vám tak nové zákazníky, kontaktujte nás! Pečeme 1 čerstvý bezlepkový kváskový chléb. On-line obchod na naší webové stránce. Všichni, kdo musí nebo chtějí držet bezlepkovou dietu, řeší denně problém s pečivem.


Většina bezlepkového pečiva se kvalitou a trvanlivostí ani nepřibližuje pečivu běžnému. Liškovu bezlepkovou pekárnu založili v březnu tohoto roku a. Chléb pro celiaky i pro ty, kteří se zajímají o zdravou.

Jeleni, šumavské mokřady a chudinské slumy, taková je Praha Neznámá. Továrna na chutě FABBRICIA – Praha Na Praze Dukelských hrdinů Holešovice naleznete krásnou provozovnu se zájmem o zákazníky, kde Vám rádi pizzu bez lepku udělají přímo na místě, nebo dovezou až k Vám domů. Již delší dobu funguje v Praze malá bezlepková pekárna „Sweet Life Gluten Free“, ale až nyní se mi ji podařilo navštívit.


Používáním webů z portálové rodiny praha. Celozrnná a bezlepková pekárna Dvorník Milí přátelé, zveme vás tuto sobotu na Náplavku, na první letošní farmářský trh. Nenechte se odradit chladným počasím a přijďte si nakoupit něco dobrého na zub. Dnes budu doporučovat současně obchod i konkrétní výrobky. Začnu prodejnou: Obchody Svět bez lepku jsou na několika místech v ČR (2x Praha , 2x Brno, Ostrava, Zlín).


Vyrábíme čerstvé bezlepkové pečivo,bezlepkové bagety, bezlepkové rohlíky,bezlepkové koláče,bezlepkové chleby,bezlepkové zákusky,bezlepkové dorty,bezlepkové těstoviny. Koláčků ochutnávám od jeho samého začátku. Je skvělé, že rozrůstající se rodinná firma přichází pořád s novinkami a neustupuje od kvality (jak se bohužel v mnoha případech na našem trhu stává, že kvantita nakonec přebije kvalitu).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky