úterý 10. ledna 2017

Kvalitní mixér

Zatímco někdo s ním mixuje polévky a omáčky, jiný s ním drtí led. Nadšenci zdravého životního stylu ho zase využívají k vytvoření oblíbeného smoothie nápoje. To v praxi znamená, že mixér je schopný fungovat jen chvíli a potom potřebuje nějakou dobu na odpočinek a ochlazování. Většinu surovin stihnete rozmixovat do třiceti až šedesáti sekun což zvládne každý stolní.


Vzhledem k tomu, že mixér musíte při používání držet v ruce, je dobré k tomuto parametru přihlížet.

S lehčím mixérem se vám bude lépe manipulovat, nebude vás hned bolet ruka a celkově přístroj budete držet radši. Mixovací doba sice není nijak dlouhá. Tyčový mixér je ideální na krémové polévky a omáčky. Stolní mixér využijete při přípravě smoothie, ovocných dření, zmrzlin, některé umí i sekat a drtit led.


Ruční šlehač je ideální na šlehání bílků, žloutků s cukrem, krémů, šlehačky atd. Pokud však mixujete častěji a ve větším množství, nebo jste milovníky ovocných smoothie, měl by vaši kuchyňskou linku zdobit i kvalitní stolní mixér. Skvělou volbou je třeba oblíbený stolní mixér ETA Vital Blend s extra silným motorem, který rozseká a rozmixuje i ty nejtvrdší potraviny.


Hodnocení produktu: (Perfektní) 1recenzí.

W, Hnětení, Regulace rychlosti, 1. Tichý, lehký, výkonný, příjemný na ovládání, přesně takový je designový ruční mixér se dvěma velmi účinnými metlami, který vám výrazně usnadní práci v kuchyni a přípravu na pečení. Výhodou je také vysoká nádoba, která slouží zároveň jako odměrka. Pokud je mixér v záruce, určitě vždy kontaktujte oficiální servis nebo certifikovaného opraváře. Kontakty najdete v záručním listě.


Po uplynutí záruky můžete mixér opravovat i sami. Obvykle to není nic složitého. Mnohé z mixérů dokáží vytvořit horkou polévku plnou vitamínů nebo naopak výtečnou domácí zmrzlinu. S jejich pomocí tak hravě přichystáte pomazánky, krémové polévky, zmrzliny, omáčky, přesnídávky, krémy, těsta a mnoho dalšího.


Mixuje, seká, mele, drtí, krájí, láme, vyrábí koktejly, mléčné koktejly, čerstvé džusy, cappuccino. Mixér OmniBlend V - až 38. Měl by být kvalitní , cena rozumná, měl by rozdrtit led i zmrzlé ovoce. Lze je použít na drcení ledu, mixování polévek, pyré, omáček, k výrobě těstovin, smoothies, strouhání parmazánu, k výrobě těsta na chleba , sucharů. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat odšťavňovač.


Kvalitní džus vyžaduje kvalitní ovoce a kvalitní přístroje. S tímto malým pomocníkem je vaření o mnoho snazší, ale pouze v případě, pokud vlastníte kvalitní mixér. Jak ale z velké nabídky vybrat kvalitní tyčový mixér , který vám dlouho vydrží a odvede skvělou práci?

Na začátku byste si měli ujasnit, na jakou hlavní činnost budete. Nabízíme nejlepší smoothie mixér , díky kterému připravíte lahodné ovocné či zeleninové smoothie. Naším tipem jsou rozhodně mixéry Vitamix. Jedná se o spolehlivou a léty osvědčenou značku, která dbá na kvalitu i praktičnost svých výrobků. Plně funkční, jediná mini vada je prasklina z boku, viz foto.


Prodávám samotný mixer , bez nádob. Preferuji osobní převzetí v Praze. Ponorný mixér s širokým příslušenstvím dovolující šlehání, sekání, drcení ledu, odměřování a jiné.


Hlavice mixéru je opatřena čtyřmi břity v profesionální kvalitě a poháněna 7W.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky