pondělí 30. ledna 2017

Pánev na indukční vařič

V nabídce máme kvalitní pánve na indukci od prověřených výrobců. Potřebujete pomoci s výběrem? Podívejte se na - Jakou pánev na indukci. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Přijďte se podívat na náš showroom na Praze 5. Nepokládejte na vařič ani v jeho blízkosti kovové či magnetické předměty (např. platební karty, videokazety, apod.) - předměty by se mohli působením magnetického pole poškodit. Mějte na paměti, že indukční plotýnka či zóna musí mít menší průměr než je průměr hrnce či pánev. Kvalitní podložka na indukční vařiče, díky této podložce nebudete muset vyhazovat Vaše staré hrnce, které na indukci použít nejdou. Banquet pánev na lívance je vybavena indukčním dnem , hodí se tak na všechny typy sporáků. Vnitřní povrch je ošetřen nepřilnavou úpravou , což jistě oceníte při mytí nádobí – těsto se totiž nepřipálí.


Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Sencor, Orava, Rommelsbacher a dalších. Pořídili jste si varnou indukční desku, vařič či sporák a sháníte to správné nádobí na indukci?

Co takhle začít třeba pánví? Ta si ve vaší kuchyni jistě místo najde. Vyberte si z našich indukčních pánví a menších pánviček. Máte-li indukční sporák a přejete si na něm používat pánev wok, ani to není problém. Pánve na indukci jsou vhodné pro každou domácnost, pro každodenní používání.


Pokud jste čerstvými majiteli varné desky na principu indukce, nemusíte hned vyhazovat staré nádobí – prostě jen vyzkoušejte, zda dno je z magneticky vodivého materiálu (nebo z něj má alespoň vložku). Zdá se, že tenký alobal nezatížil vařič natolik, aby jej vestavěná ochrana vypnula. Dále jsme na vařič postavili hrnec z neferomagnetické nerezové oceli (vyzkoušeno magnetem) bez sendvičového dna (obyčejný plech).


Je vhodná na výrobu lívanců, ale i volských ok a dalších pokrmů. Můžete na ní připravovat zároveň čtyři kusy. Tato pánev na lívance je vhodná k vaření na plynovém a elektrickém sporáku, na indukční plotnu se nehodí. Její velkou předností je elegantní vzhle kterému dominuje černá sklokeramická deska s několika dotykovými tlačítky, čistý rám a nepřehlédnutelný otočný ovladač sloužící pro rychlou.


Pro všechny, kdo hledají maximální flexibilitu při vaření, smažení nebo ohřívání jídla. Je tedy jasné, že na indukční plotnu nevyužijete při vaření běžné – třeba nerezové nebo skleněné nádobí. Protože jim chybí ona speciální vložka, která ohřev spustí.


Někoho může od nákupu odradit i cena indukčních sporáků, která je o něco vyšší než částka, které dáte za plynový nebo elektricky vařič. Nízký okraj pánve umožňuje usmažit velice tenké palačinky. Titanová pánev je určena pro varné plochy indukční , plynové, elektrické a sklokeramické.

INDUKČNÍ a STOLNÍ vařiče. Indukční titanová pánev na palačinky I124. Induční vařiče pro profi gastro provozy. Indukce jsou moderní vařiče kdy teplo je přenášeno přímo na hrnec, pánev. Pánev na indukci s pokličkou Sabichi Grip, ⌀ cm.


Britská značka Sabichi je mistrem v oblasti vaření. Příkladem je sada hrnců, rendlíků a pánví Grip, které jsou vyrobeny z leštěné nerez oceli, jejíž dno má na tloušťku mm. Rukojeti jsou nýtované a díky své hebké struktuře příjemné na dotyk a cirkulace vzduchu vymyšlená tak, aby se jídlo co nejrychleji.


Pánev opatřena prvotřídním antiadhézním povlakem Teflon Classic. Tato masivní pánev má speciálně zabroušené dno pro dokonalý kontakt s varnou plochou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky