pátek 10. května 2019

Zásobník na papírové ručníky nerez

Nerez zásobník na papírové ručníky SLZN 03. Nyní se zaměřme na jednotlivé varianty. Zásobník na papírové ručníky – nerezové i plastové. Z naší nabídky jsou k mání zásobníky na papírové ručníky Merida z nerezu, prvotřídního plastu ABS anebo v jejich kombinaci.


Vybírat můžete z různých barev a materiálů. Dokoupit u nás můžete i papírové ručníky.

Plastové, kovové nebo nerezové zásobníky. DOPORUČUJEME POUŽÍVÁNÍ JEDNORÁZOVÝCH PAPÍROVÝCH RUČNÍKŮ A KAPESNÍKŮ, DODRŽOVÁNÍM HYGIENY VŠE SPOLEČNĚ ZVLÁDNEME! Okénko na jeho boku zobrazuje množství ručníků, snadno vás tak upozorní, že je třeba přidat další balení. Tork Matic zásobník na ručníky v roli s intuition senzorem - nerez.


ZZ ručníky mat - nerez. Hotelové koupelnové vybavení můžete velice dobře používat i pro soukromé účely. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. ABS – vybavený průhledným plastovým průzorem umožňujícím kontrolu množství ručníků v zásobníku, v barvě modré – reduktor umístěný ve spodní části.

Ekonomická řada se vyznačuje: tl. Udělejte dětem radost a pořiďte jim tyto krásné zásobníky s dětským vzorem. HOTELOVÝ PROGRAM Nabízíme kvalitní hotelový program koupelnových doplňků, který je designem a hlavně svojí odolností vhodný pro všechny typy veřejných prostor. TORK pro personální hygienu a profesionální úklid veřejných prostor s výrobky ECOLAB, TASKI a CORMEN. Boční okénka na kontrolu obsahu ručníků.


Hrany jsou svařované a zabrušované. Zámek je zapuštěný do stěny výrobku. Informace pro zákazníky - o nás - obchodní podmínky - reklamační řád - ochrana osobních údajů.


Pokud sháníte kvalitní zásobníky a dávkovače, na ručníky , toaletní papír, či mýdlo, pak jste v našem obchodě správně. Náplně do tohoto dávkovače naleznete viz související produkty. Porovnání cen zasobnik papirovych rucniku nerez matny, srovnání cen zasobnik papirovych rucniku nerez matny na portálu HLEDEJCENY. Minimalistický desing, snadné otevírání, doplnění nové náplně.


Díky své univerzálnosti se hodí do. Rozměry hloubka, šířka, výška: 210x220x3mm Nástěnný zásobník na papírové ručníky v roli o rozměru : pr. Ten zabezpečuje dělení ručníku na jednotlivé útržky, pro správkou funkci musí mít role vhodnou gramáž i perforaci. Je vhodný do provozů s větší spotře. Tork Xpress Countertop zásobník na papírové ručníky Multifold je navržen jako alternativa k volně ležícím.


Barva: stříbrná Rozměry: 450cm x 330cm x 200cm KIMBERLY-CLARK RIPPLE CONTROLMATIC.

Přední kryt je vyroben z matného nerezu, zadní stěna pak z ABS plastu. Odemyká se pomocí vidlicového klíče. Montážní sada je součástí balení.


V nabídce najdete i zásobníky na tampony, sáčky apod. Bemeta kleenex box 250x130xmm, nerez. Vše je sladěno do materiálů a barev, které používáte ve vaší koupelně.


Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky