čtvrtek 16. května 2019

Pronájem kávovarů

Prestižní italská káva Caffé Vero nově v naší nabídce. Italská pražírna kávy Caffé Vero (což v překladu znamená pravá káva) sídlí v severním italském městě Vicenza a patří mezi nejlépe hodnocené pražírny vůbec, vyznačuje se především používáním těch nejmodernějších pražících technologií, nejkvalitnějších surovin a maximální garancí kvality. Internetový obchod Velita. Bižuterie, šperky bižuterie, bižuterie z korálků, náušnice bižuterie a mnoho dalšího. Nechcete si kávovar kupovat?


Máme pro Vás řešení ve formě zapůjčení Vámi vybraného kávovaru z naší nabídky s odběrem kávy FRESHCOFFEE.

Kávovar přivezeme, zaškolíme Vás a zajistím. Designer Giuliano Galezzi si dal velice záležet na jednoduchém designu. Dále je vybavený zásobníky jak na vodu a kávu, tak i na. Pronájem kávovarů sjednáváme již od 14ti šálků kávy denně.


Za měsíc stačí odebrat kg pražené kávy z našeho širokého sortimentu. Zapůjčíme Vám kávovary De Longi či espresso JURA. Neváhejte nás kontaktovat a objednejte si pronájem kávovaru. Zrnková káva Alesio Prioritou je pro nás nejvyšší kvalita a čerstvost, proto jsme se rozhodli vytvořit vlastní směsi zrnkové kávy , které jsou míchány a praženy dle našich receptur v České republice.


Měsíční vyúčtování ve formě služeb a pronájmu zařízení.

Příprava lahodného a kvalitního espressa, cappuccina nebo latte se snadnou obsluhou jsou často nedoceňovanou zaměstnaneckou výhodou. Umístění: pronájem , pronájem za odběr surovin JURA XPlně automatický profesionální stolní kávovar na zrnkovou kávu a čerstvé mléko – ideální do snídaňového menu na hotel nebo penzion, nebo do menší provozovny (malé bistro, pekárna,…). Nabízíme jak krátkodobé pronájmy kávovarů na svatby, narozeniny, konference a jiné společenské akce, tak i dlouhodobé pronájmy kávovarů do firem, úřadů, či domácností s profesionálním kávovým servisem.


Pronajímáme automatické i pákové kávovary. Naše služby obsahují kompletní servis včetně dodávky kvalitní čerstvé kávy. Realizujeme pronájmy kávovarů do kaváren, restaurací, barů , hotelů a dalších gastro provozů.


Dodáváme profesionální kávovary včetně podpory prodeje. Bezplatný pronájem profesionálních kávovarů za pravidelný odběr kávy. Servis kávovarů funguje po celé ČR, na opravu poruchy nebudete čekat déle než jeden den (platí pro Prahu a Brno, na ostatní místa přijedeme do dvou pracovních dnů). Získejte kávovar zdarma za odběr kávy.


Kontrolujeme každý krok od sklizně až k horkému šálku a přebíráme tak zodpovědnost za celý proces. Provozovatel webu, společnost SC Italy Coffee s. Káva se stala samozřejmou a nedílnou součástí našeho každodenního života a proto si ji vychutnávejte pouze v té nejlepší kvalitě. Mějte ji stále po ruce, ať už trávíte čas v práci.


Velice rádi Vás přivítáme v naší prodejně, kde si můžete zboží nejen prohlédnout, ale i odzkoušet. Naše prodejna zároveň slouží pro příjem a výdej zboží zakoupeného prostřednictvím internetového obchodu, nebo k příjmu, či výdeji kávovarů na servis. Využijte možnost do Vaší kanceláře sjednat si bezplatný pronájem automatického espresso kávovaru SAECO za odběr čerstvě pražené zrnkové kávy z nabídky. K zakoupeným kávovarům Vám poskytneme kompletní servis, včetně přípravků pro údržbu a vodních filtrů.


Dále zajištujeme kompletní údržby kávovarů , opravy kávovarů De Longi a servis JURA.

Nabízíme bezplatný pronájem kávovarů za pravidelný odběr kávy. Máme řešení na míru pro každého zákazníka. Dopřejte si ve Vaší firmě vynikající kávu, připravenou technologiemi, vyvinutými pro kavárny a restaurační zařízení.


Díky profesionálnímu kávovaru Schaerer si kdykoliv připravíte vždy čerstvě mletou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky