středa 22. května 2019

Keramický talíř

Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Výrobek je vhodný do myčky a mikrovlnné trouby. Jemně malovaný talíř s motivem modré růže ozdobený dírkováním.


Tento talíř je typickým výrobkem slováckých mistrů hrnčířů. Je malovaný slováckou modrou růží a zdobený dírkováním - řežbou. BANQUET Talíř keramický hluboký GRANITE 2.

Talíř z glazované keramiky s nepravidelným okrajem. Můžete jej použít samostatně jako menší servírovací tác nebo ho použijte jako klasický talíř. BEAUTY se hodí pro každé stolování.


Zapnuli jsme sledování dostupnosti pro produkt: Produkt již sledujete. Až bude tenhle kousek znovu k dispozici, na váš e-mail ihned odešleme zprávu. Můžete si změnit adresu, na kterou se má zpráva zaslat, nebo sledování zrušit. Udělejte svým dětem radost a pořiďte jim jejich vlastní nádobí.


Chcete vědět, zda je cena 7Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Tyto talířky s roztomilými spícími zvířátky si zamilují.

Talíř je vyrobený z keramiky a je vhodný do myčky nádobí i mikrovlnné trouby. Navštivte e-shop galerie DioArt a vyberte si z široké nabídky originálních uměleckých děl, interiérových doplňků a šperků z dílen českých i světových designérů. Stav dobrý, jak vidíte na fotkách. Osobní převzetí Havířov.


Když stolovat, tak jedině stylově. Pořiďte si rovnou celou sadu. Zelené makovice stokrát jinak, to je tupeská keramika, která se nikdy neomrzí. Okraj je zdůrazněn konturou.


Slavnostní talíř skvělé dozdobí váš sváteční stůl. Vynikne ve vašem příborníku či ozdobí zeď. Průměr talíře je cm. Lze mýt v myčce nádobí. Používáme soubory cookie k analýze návštěvnosti a abychom naše webové stránky lépe přizpůsobit Vašim potřebám.


Používáním našich webových stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na Vašem počítači, tabletu nebo smartphonu. Jednoduché a přesto krásné stolování vám zajistí kolekce Nord. Kč, od výrobce TORO jehož aktuální dostupnost je skladem! Velice elegantní keramický talíř v černé barvě se zlatým okrajem. Talíř plní funkcí mělkého obědového talíře nebo talíře na malé občerstvení.


Nedoporučujeme dávat do myčky nebo mikrovlné trouby.

Hledáte do své výbavy něco opravdu výjimečného, co podtrhne perfektně styl? Nemusí to být přímo nábytek, ale co třeba nádobí? Pak jste v této kategorii zcela na místě. Jsou to opravdu výjimečné kousky z vysoce kvalitní italské keramiky.


Design, který jinde nenajdete. Bulharská keramická miska Trojanská 100ml Kč. Keramický pohár 250ml Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky