čtvrtek 23. května 2019

Síťovaná deka na koně

Inzerát SÍŤOVANÁ DEKA NA KONĚ v okrese Opava, cena dohodou, od Katka na Sbazar. Zde najdete všechny druhy dek pro koně přehledně rozdělené do podkategorií. Aby jste našli rychle deku, kterou potřebujete, doporučujeme využít v jednotlivých podkategoriích filtrování, například dle délky zad. S výběrem deky pro koně Vám rádi pomůžeme, napište nám třeba přes messenger.


Stájové a nepromokavé deky potom na zateplené a bez zateplení.

Velikosti dek se určují podle délky hřbetu koně. Síťové deky na ježdění, Nejvýhodnější nákup jezdeckých potřeb! Největší výběr velikostí a barev! Kompletní sortiment, vše pro jezdce i koně za skvělé ceny. Koukněte na naše akční nabídky, slevy a novinky.


Kvalitní síťovaná deka s otvorem pro sedlo pro jezdecké účely. Chrání koně před dotěrným hmyzem i během jízdy.

Síťovaná deka která chrání koně proti mouchám a otravnému hmyzu. Nabízíme deky stájové, výběhové, fleecové a další. Zavazadla a obaly na vybavení. Nylon, polyester a polypropylen jsou mírně prodyšné přirozeně. Deky a přikrývky na koně.


Deka proti hmyzu a mouchám je důležitou pomůckou pro koně s alergií na hmyz. U koní, alergických na sliny nebo toxiny hmyzu, se alergická reakce projeví zánětem kůže, zčervenáním a tvorbou otoků, či vyvýšených uzlů s nebo bez tvorby krust. Je měkká, savá a chrání koně před UV zářením. Deka je vybavena speciálním dílem, který chrání i břicho koně.


Exklusivní síťovaná deka pro náročné. Propracovaný střih, aby co nejméně překážela v pohybu koně. Rozparky na předních nohách, silný pás pod břichem, křížové zapínání mezi zadníma nohama. Bederní deka na koně je další speciální typ deky, představuje určitou kombinaci mezi klasickou stájovou dekou a dekou odpocovací. Letní síťovaná deka se zajímavým.


Bederní deky jsou šité tak, aby dosahovaly přes bedra až na ocas, díky čemuž lépe udrží tělesné teplo koně.

Reflexní jízdní deka s výřezem na sedlo Reflex Riding sheet - neonová žlutá. Akční nabídka Reflexní progralehká cvičební deka , která je ideální pro neostříhaného koně. U nás koupíte jen prověřené a kvalitní zboží. S nákupem rádi poradíme.


Co se děje na sociálních sítích? Prodám síťovanou deku na koně. Prodala jsem koně a už ji nevyužiji. Snad se bude někomu hodit.


Nepromokavá deka na koně podšitá fleesem v modré barvě, prodlouženým krkem a velikost 125cm od značky Horze, výprodej Nepromokavá deka podšitá fleesem v modré barvě, prodlouženým krkem a velikost 125cm od znač.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky