čtvrtek 30. května 2019

Kitchenaid akce

The name is renowned for quality. Cook Processor: quick and easy all-in-one. KitchenAid is a fast growing brand all over the world. A range of compact warming appliances with preset modes. Při nákupu výše uvedených výrobků máte možnost získat libovolné příslušenství za zvýhodněnou cenu.


Podrobnosti jsou uvedeny u jednotlivých modelů.

Akce se dají různě navzájem kombinovat. Akce nelze uplatnit na zboží, které není v danou chvíli skladem. Výběr akčních položek není nijak limitován a. Je menší a lehčí než jeho „bráška“ kuchyňský robot Artisan o objemu l, a je tak ideálním společníkem do malých kuchyňských prostor. Máte právo svůj souhlas kdykoliv odvolat. Make a meal – and a statement – with our major and small kitchen appliances.


Free Shipping Available. Recenze - varný robot Artisan. Vaří to samo, peče to, míchá to, zná to desítky receptů a nikdy nic nepřipálí, co je to?

Hledat: Hledej na Kupi. Vymazat zadaný dotaz hledán í Vyhledat. Alkohol Auto - moto Bydlení Dr. Pro správné fungování používají tyto stránky cookies.


Jako food processory si označujeme kuchyňské spotřebiče s průhlednou plastovou pracovní nádobou, ve které se otáčí na středové hřídeli nože, krájecí nebo strouhací disky, případně šlehací, hnětací a míchací nástavce. Pak bude kuchyňský robot nebo food processor to pravé. Při výběru se zaměřte na funkce, příkon a nástavce, které lze ke kuchyňskému robotu přidat.


Pozor, už není zdarma, ale zato si pro ni nemusíte psát dopisem. Momentálně nevíme o žádné zajímavé nabídce. Každý den však přibývají nové!


Hlídejte si tuto stránku a budeme vám posí. Akce platná do data viz nabídka nebo do vyprodání zásob. Je určen však i pro náročné domácí uživatele. Maximální doba zatížení je cca minut dle tuhosti těsta. Robot zvládá zpracovat těsto až do hmotnosti kg, tj.


Vyznačuje se špičkovou kvalitou, spolehlivostí, dlouhou životností a krásným retro designem v široké škále barev. Další slevy kuchyňských spotřebičů na Kupi. Možná to víte, možná vám to zatím uniklo, ale první kuchyňský robot na světě vznikl pod hlavičkou americké společnosti Hobart Corporation a vžil se mu název kitchen aid , čili pomocník v kuchyni.

Později z něho vyplynula celá řada vysoce výkonných spotřebičů, všechny vytvořené se stejným důrazem na detail, kvalitu řemeslného zpracování, univerzální technologii s nadčasovým designem. Hodí se také tam, kde se jeden robot využije hned několika způsoby. Tento model je vysoce variabilní – dokoupíte-li si potřebné příslušenství.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky