středa 15. května 2019

Papírové proložky na vejce

Papírové obaly mají své zaručené VÝHODY. Společnost Huhtamaki ČR, a. Portfolio výrobků tvoří obaly na vejce , ovoce a zeleninu, které byly několikrát oceněny cenou Obal roku. Koronaviru, jsme pozastavili vybírání dobírkových plateb.


Toto opatření má omezit přímý kontakt řidičů přepravních služeb se zákazníky.

Zpřístupnili jsme možnost platby bankovním převodem se 14-ti denní splatností. Platba bude možná pouze u objednávek nad 5. Prokládají se jimi jednotlivé vrstvy zboží, případně se umisťují na samotnou paletu, aby se zabránilo poškození a znečištění zboží. Při umístění proložky na paletu se také díky hladkému povrchu zvýší stabilita. Proložky na paletu i dovnitř obalu. Nejčastěji se proložky používají pro oddělení zboží na paletě.


Tím dojde ke stabilizace i ochraně jednotlivých produktů.

Malé proložky je možné vkládat do přepravního obalu, kde zamezují poškození baleného zboží o sebe navájem. Zaručená kvalita proložek Balbox STANDARD. V nabídce naleznete třívrstvé (3vvl) i pětivrstvé proložky (5vvl).


Kalíšky na vejce - Butlers. Stejně jako nepoužité papírové pleny nebo voskovaný papír. Podobně je třeba dbát na to, abychom do směsi plastů neházeli obaly od žíravin, barev. Vím, že je lidé vyhazují.


Dříve jsem si poprosila v malém krámku, paní vedoucí brala vejce po 3 ale prodávala do sáčků po míň kusech, jak lidi chtěli. V obchodě se prodávají třeba papírové tácky na občerstvení. Prodávají se i tyto proložky na vejce. Vlnky v kartonu rovnoměrně rozloží tlak a ochrání zboží proti odření a otlačení.


Kartonové proložky jsou snadno recyklovatelné a vytváří jen minimum odpadového materiálu. Nerecyklovatelné proložky na vejce. Jsou totiž vyrobeny z již mnohokrát recyklovaného papíru.


Podělte se s námi o názor na t. Nezapomeňte, že někdy je vhodné tisknout na pevnější papír, záleží na technice, kterou zvolíte k dotvoření.

Můžete zvolit různé druhy podkladu, třeba papír barevný, papír, který lze po tvoření nalepit na jiný podklad nebo například hotové vejce na obyčejném papíru nalepit na karton a tak dále. Bezpečně oddělí Vaše stohy balíků na paletách a rovněž separují jednotlivé výrobky přímo v krabicích. Váš náklad můžete snadno stohovat a díky tomu přepravovat více produktů najednou - úspora skladových prostor a transportních nákladů! Recyklujete plata na vejce ? Proklady, plata, proložky , obaly nebo jednoduše kartony. Název podstatně se lišící od oblasti k oblasti, ovšem účel a způsob využití zcela stejný napříč celým světem.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky