čtvrtek 16. května 2019

Plechové cedule na zakázku

Ceník a rozměry zákazových, příkazových, výstražných a. Plechové cedule - i na přání. V tomto oddělení najdete plechové cedule , které jsou zhotoveny na zakázku dle vaší předlohy již od kusu a motivu. A cedule reklamní a nostalgické, vyrobené klasickou metodou.


Vyobrazené cedule jsou ihned k odběru.

Originální smaltované cedule s nápisem dle přání jsou unikátním dárkem! Smaltované cedule vyrábíme tradiční technologií ručního šablonování. Vzhled smaltovaných cedulí je naprosto autetický, dodáme vám skutečnou, pravou smaltovanou tabulku s jmény vašich blízkých nebo jakýmkoli číslem či textem.


Dekorační plechové cedule mají širokou oblast využití. Naše stránky se zaměřují na automobily, motocykly, staré reklamy amerického stylu a podobně. Nejčastější motivy, které zde najdete, jsou například Indian, Harley Davidson, Route 6 Ford Mustang, Chevrolet, Plymouth, Porsche a mnoho dalších.


Provádíme rytectví a ruční rytí, gravírování, laser na reklamní předměty a součástky, řezání polystyrenu, pískování a ražbu. Vyrábíme výrobní štítky.

Cedule povinné publicity. Udělejte svůj domov ještě krásnější s dekoračními cedulemi z FAVI. Ať už chcete vtipnou ceduli na zeď, hledáte retro reklamy nebo smaltované cedulky ve stylu známých značek, u nás si vyberete. Proklikejte se téměř tisícovkou našich cedulí a cedulek a vyberte si tu, která vám mluví z duše. Nemusíte stěhovat nábytek, nemusíte tapetovat, ani malovat.


Stačí pořídit si nevšední stylovou dekoraci z naší bohaté nabídky. Nádherné plechové retro cedule jsou navíc prakticky nezničitelné, takže mohou zdobit nejen byt a kancelář, ale i hospodu či dílnu. Na zakázku vám vytvoříme smaltované cedule všech možných velikostí.


Koupím staré předválečné nebo poválečné plechové , smaltované reklamní cedule na služby nebo výrobky: - např. Zájem mám hlavně o cedule s pivní tématikou - s motivem piva nebo pivovaru. Najširšia ponuka dekoračných retro cedúľ. Skrášlite si svoj byť, kanceláriu alebo kaviareň. Staré reklamní plechové cedule měly za úkol oslovit zákazníky.


Vyrobíme pro vás smaltované ovály, uvítací tabule, domovní čísla a uliční cedule na zakázku , dle vašeho individuálního přání. Nejprve s vámi probereme návrh symbolu a celkový design. Vážení zákazníci, chtěli bychom vás upozornit na to, že je nyní naše linka plně vytížena, a to převážně ohledně dotazů na ochranné pomůcky.

Pokud Váš dotaz není urgentní, nebo nepotřebujete okamžitou reakci, napište nám prosím zprávu prostřednictvím kontaktního formuláře. Budeme se vám snažit odepsat a. Proti UV záření doporučujeme přiobjednat Krycí lak (zaškrtnout v příplatcích). Na plechu jiné barvy než bílé změní. Většinou se jedná o retro plechové cedule.


Najdete je na e-shopu KIKA. Nabízíme bohatý výběr motivů ve vysoce elegantním provedení a nepřeberném množství. Můžete vybírat z cedulí několika rozměrů, záleží jen na vašich potřebách a vkusu.


Fototapety, fotografie, odznaky, obaly na karty, plechové cedule , hrnčeky, kalendáre, kľúčenky, jibbitz, nálepky, tetovačky, písacie potreby, umelecké obrazy (sklenené, drevené, moderné) a tlač vlastných fotiek. Máme jednu z najrozsiahlejších ponúk v ČR, ktorú neustále doplňujeme novým tovarom. U nás nájdete nielen klasické repliky známych reklám.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky