pondělí 27. května 2019

Papírové nádobí

Papírové nádobí

Ubrusy, stolové šerpy, papírové talíře, kelímky, brčka, plastové sklenice, ubrousky, jmenovky pro slavnostní příležitosti. Party stolování efektně. Tedy pokud sháníte jednorázové nádobí na párty, určitě si z nabídky vyberete. I papírové obaly se často hodí na grilování a párty s kamarády nebo s rodinou. Naleznete zde například klasické papírové talíře nebo tácky, ale i voděodolné papírové ubrusy, které pozvednou každou párty tabuli i na Vaší zahrádce.


Už žádné starosti s nádobím na oslavě! Vsaďte na papírové nádobí s klasickými i licenčními motivy. Můžeme směle konkurovat mnohem větším společnostem ve všech odvětvích potravinářského průmyslu, jsme specialisté na papírové obaly, plastové obaly, krabičky na jídlo, plastové nádobí , kelímky na kávu a jednorázové nádobí.


Vyzkoušejte naše služby, jsme Vám k dispozici v Ostravě, Brně i Praze. V sortimentu papírového nádobí nabízíme různé papírové pomůcky pro stolování na zahradní grilovací párty. Jedná se o papírové kelímky různých motivů a velikostí, papírové tácky, misky a také barevná papírová brčka, která jsou v přírodě rozložitelná a šetrná k životnímu prostředí.


Papírové nádobí

Nakupujte papírové nádobí za velkoobchodní ceny. Vybírejte z nabídky papírového nádobí , které se hodí při každé domácí párty nebo oslavě narozenin. Pro uzší výběr přejděte do kategorií: papírové talíře, papírové tácky, papírové misky nebo papírové kelímky. Nabízíme Vám praktické nádobí a obaly na jedno použití, ideální na venkovní párty nebo rychlé občerstvení, levné, velmi lehké. Doporučujeme nepromastitelné papírové tácky, ideální pro rychlé občerstvení a papírové tácky s potahem hliníkové fólie vhodné pro cukrárny a pekárny.


Aluminiové nádobí vhodné na zapékaní pro pizzérie a restaurace. Jednorázové designové nádobí od Catershop. Naše unikátní produkty promění každou akci v jedinečnou! Vám přináší luxusní jednorázové nádobí. Vylaďte své letní oslavy a grilování stylovým papírovým nádobím ve veselých barvách a vzorech.


Papírové nádobí

Fluffy Oak má rád pěkné věci. Vyberte si washi pásky, sklenice mason jars, holi prášek, papírové nádobí na party, papírová brčka, přání, provázky a spoustu dalšího. Zažijte pravá americká BBQ grilování s pomocí plastového nádobí.


Papírové tácky a misky hranaté, vaničky, lepenkové podložky. Jak určitě znáte z amerických filmů, žádné grilování se neobejde bez legendárních červených kelímků. Nemusíte ovšem vybírat pouze z červené barvy, odstínů máme spoustu. Nezapomínáme ani na klasické bílé varianty. Kromě kelímků se vybavte i. Nemusíte umývat nádobí a mít strach, že se vám rozbije nějaký kousek.


Různé velikosti a tvary. Kelímek papírový Coffee to go 2ml, mm, ks. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Nabízíme gastro zařízení, nerez gastro techniku, příslušenství a gastro zboží pro vybavení profi gastro provozů.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Trvale dbáme na nejvyšší kvalitu dodávaného zboží. Párty jednorázové papírové nádobí.


Kč 1Kč bez DPH Tácky č. Ideální pro venkovní posezení u ohně, grilování, nebo pro servírování zákusků a občerstvení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky