pondělí 20. května 2019

Sacky na kavu

Tento web využívá soubory cookie, aby vám mohl nabídnout některé služby a zvýšil váš uživatelský komfort. Jsme obaloví specialisté pro malé i vélké firmy. Specializujeme se na sáčky pro různé potravinářské a nepotravinářské produkty.


Sáčky můžete nakoupit na našem e-shopu nebo si je nechat vyrobit na zakázku. Balení kávy je proces, který musí být proveden velmi pečlivě.

Na trhu jsme se osvědčili jako spolehliví dodavatelé vysoce kvalitních sáčků na balení kávy. Doypack - Vrecká na balenie čerstvo praženej kávy ponúkame v prevedení DOYPACK so zipom a vnútorným W ventilom alebo vonkajším ventilom. Vrecká Doypack sú vo farbe strieborná a natur papier. Díky řízenému uvolňování kyslíku, oxidu uhličitého nebo páry zabraňuje tento systém vyboulení nebo prasknutí u těch výrobků, které vytvářejí po zabalení plyn. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Dvojvrstvové sáčky na čaj a kávu. V katalogu nemáme podrobnější informace o sacky na kavu. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod.


Sáčky na kávu, Latino Café - kava-arabica. Jsme osvědčení dodavatelé vysoce kvalitních flexibilních plastových obalů na kávu. Po pražení kávových bobů se uvolňuje plyn, který nemá jak z neprodyšných obalů unikat. Následně by obal mohl při manipulaci a skladování prasknout. Proto se káva nechává nějaký čas odpočinout nezabalená.


V tomto případě, ale káva ztrácí také své aroma. Objednajte si u nás krabice, obálky, bublinkové fólie, lepiace pásky, boxy, sáčky, tašky a ďalšie obaly s dodaním do hodín a množstevnou zľavou až. Sáček je na jednu porci kávy nebo čaje o velikosti 3ml. Pro balení kávy je vhodné použít jednosměrný odplyňovací ventil, který odvede přebytečný plyn z obalu. Na rychloobrátkové zboží nebo takové, které si člověk přesype časem do vlastní nádoby.


Hodí se na dlouhodobé uskladnění kávy, čaje, oříšků… zkrátka toho, co se na vzduchu rychle kazí.

Nalezeno: produkt ů. K sáčkům nebo kornoutům si u nás navíc můžete přiobjednat velmi užitečné sponky na sáčky. Také v tomto případě máte přitom na výběr z několika barev a velikostí. Podtrženo, sečteno: Chcete-li kvalitní obalový materiál vhodný pro potraviny menších velikosti, pak se obraťte na nás! Vše, co vám usnadní přípravu vašeho oblíbeného horkého nápoje najdete také v sortimentu TESCOMA.


Je libo pořádnou mléčnou čepici na vašem espressu? Nebo si nejdříve chcete namlít kávová zrna na exkluzivním ručním mlýnku? Dostali jste snad chuť na dobrý porcovaný čaj?


Rádi vám s tím pomůžeme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky