čtvrtek 2. května 2019

Sporák mora cs 712 gw

CS 7GW elektrický sporák. Prohlášení o ochraně soukromí O cookies Tvorba www stránek Winternet. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Proto se hodí do menších a středně velkých domácností.


Digitální časový spínač s hodinami umožní nastavit hodiny a minutku. Multifunkční trouba je vybavena horkým vzduchem. Ve spodní části je sklopný odkládací prostor.


Veškeré ovládání zajišťují otočné ovládácí knoflíky a digitální programovací hodiny. V případě Vašeho zájmu k objednání, zakoupení nebo jen ke zjištění informací ve věci dostupnosti či cenových relací náhradních dílů ke spotřebičům Gorenje, MORA či Hisense, Vám budou ochotně podány informace a další podrobnosti zásilkového prodeje. Free Shipping Available.


Lowest Prices on Top Items. Inspired by Trending Stories. Bay Gifts to the Rescue. Akční ceny a nejlepší ceny na Naakup. Sklokeramický sporák mora c 5aw.


Nabízí šest funkcí trouby včetně horkovzdušné a rozmrazování. Další slevy bílého zboží na Kupi. Trouba sporáku nabízí k využití objem l. Dokonalé pečení zajistí standardních pečicích programů. Nechybí ani praktické osvětlení uvnitř trouby.


Pokud zde návod k vašemu produktu není, objednejte si jej pomocí našeho objednávkového formuláře níže. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Mora KS 7GW návod a manuál. Pro správné fungování používají tyto stránky cookies.


Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Stránka již není platná, produkt byl vyřazen z nabídky. Seznam všech spotřebičů, které byly oceněny známkou kvality. Velikost trouby - střední.


Odběr sporáku osobně, co nejdříve po ukončení aukce, nejpozději však v pondělí 9. Plynový sporák MORA s plynovou troubou Inzerát byl odebran z oblíbených. Plynová bomba kg plná Inzerát byl odebran z oblíbených. Sporák je včetně plechu do trouby. Buy easily used machines here. Prodám kombinovaný sporák MORA KS 7GW.


Pouze , asi krát použitý. Prečítajte si recenzie zákazníkov a hodnotenia odborníkov a vyberte si z ponuky e-shopov! Elektrický sporák MORA CS 1GW nabízí především kvalitní sklokeramickou desku se čtyřmi varnými zónami s rozdílným výkonem pro optimální volbu výkonu a délky ohřevu.


Plynulá regulace tepla pomůže dosáhnout ideálních výsledků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky