úterý 14. května 2019

Příslušenství ke karavanům

Návody k použití, nápady, tipy pro caravan a camping. Sortiment doplňků, příslušenství a náhradních dílů. Jednička na českém trhu s doplňky a příslušenstvím pro karavany.


Doplňky pro karavany, obytná auta, camping a volný čas. Tisíce osvědčených a kvalitních výrobků od předních výrobců za nejnižší možné ceny. Příslušenství a díly ke karavanům Naleznete zde 2ks zboží.

V této době si můžete půjčit k obytnému vozu, autokaravanu či autostanu několik různých příslušenství , které Vám celou dovolenou s půjčeným obytným autem, karavanem či autostanem zpříjemní. Pokud zásilka překročí hmotnost 30kg a rozměr 120x60x60cm bude automaticky přepravena službou ČP (20-Kč) nebo při klasickém nadrozměru a délce větší než 200cm službou PPL Sprint (40-Kč). Výhody hotových jídel EXPRES MENU oceňují zejména rodiny na dovolené, které si vezou jídlo s sebou a nechtějí se spoléhat pouze na vaření z polotovarů.


Hlavním předmětem obchodu naší firmy je dovoz a prodej obytných karavanů ze zemí západní Evropy. Touto činností se zabýváme více jak let. Nabízíme karavany různých značek a velikostí i jejich příslušenství. V této nabídce najdete široký výběr veškerého vybavení ke stanům a karavanům.


Z praktického příslušenství ke karavanům si vyberete z koberců pro karavany nebo ze stanových plachet a dalšího příslušenství.

Stany obytným autům a karavanům lze přidělat pomocí lišt nebo přísavek. Díky předstanu nejen získáte extra místo na uschování věcí i vás samotných před deštěm, ale nebudete do vašeho obytného auta zanášet nečistoty a vlhko. Naše předstany k obytným autům a karavanům jsou lehké, snadno je složíte a rozložíte. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


K našim karavanům dále zapůjčíme: V případě zájmu o příslušenství jej doporučujeme včas rezervovat. V opačném případě nemusí být příslušenství již k dispozici. Veškeré příslušenství ke karavanům.


Ke karavanům nabízíme kompletní sortiment doplňkového příslušenství , kempinkového nábytku, náhradních dílů. Mezi hlavní dodavatele patří firmy Frankana Freiko a Movera. Nabízíme širokou škálu příslušenství ke karavanům a obytným autům. Karavaning Vám nabízí řadu výhod: Sami si určíte trasu dovolené.


Nejste svázáni pokyny cestovních kanceláří. Celý předstan je z polyesteru. Střecha je pogumovaná, strany a přední část také. Boční stěny a přední část jsou odnímatelné a jsou vybaveny zipy.


Předstan je zcela omyvatelný. Odpovědi Palec nahoru Palec dolů Miroslav Praizler Personál odpověděl před roky Dobrý den, děkuji za Váš dotaz.

V dnešním díle si ukážeme, co všechno nás může potkat s karavanem na cestách a jak správně využít jeho možnosti ke strávení příjemných chvil. Kategorie s nejvíce nabídkami. Nákladní a užitkové vozy 5. Kvalitní vybavení pro dílnu i zahradu, karavanové doplňky a přívěsy na jednom místě. Náhradní díly, kola a příslušenství 3. Tradice desítky let a stovky spokojených zákazníků.


Rádi cestujete, ale neradi opouštíte pohodlí svého domova? Zkuste cestování s karavanem. Prodej, autorizovaný servis a eshop!


Půjčujeme nadstandardně vybavené obytné vozy a přívěsy, které jsou připraveny odvézt Vás na vysněná místa - moře, hory, památky - nic není problém.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky