úterý 21. května 2019

Prepravni boxy

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Představujeme Vám vysoce kvalitní hliníkové boxy ALPOS pro přepravu a skladování zboží, které je náchylné poškození nebo důležitých dokumentů.


Hliníkové boxy nabízíme ve dvou pevnostních kategoriích. Kategorie B - vyrobené z hliníkového plechu tl.

I proto se jim někdy říká euroboxy a nejčastěji se používají při paletové přepravě nebo ke skladování zboží. Přepravní boxy se přesně vlezou na standardní europaletu. Vybírat můžete z euroboxu, který přesně odpovídá europaletě, nebo boxu v polovičního velikosti. Jsou tyto přepravní krabice příliš velké? Váží málo a dobře se nosí v ruce.


Přepravka se snadno sestaví a snadno zase složí, takže se vejde do každé skříně. Kovový rám se postará o stabilní základnu, takže poskytne oporu i živému pejskovi.

K čemu takový box pro drůbež vlastně vůbec slouží? Není to je tahání peněz z lidí? Kdo přepravky pro drůbež má a používá, jistě by vám potvrdil, že i tato investice má své využití.


Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek. Mnoho klientů využívá před nákupem reference o zboží i obchodu ze zbožového srovnávače Heuréka. Přijďte se podívat do našeho showroomu, ale nezapomeňte si předem domluvit schůzku!


K dispozici Vám bude vyškolený tým, který zodpoví Vaše otázky a seznámí Vás s nejmenšími detaily ohledně gastro obalů. Provozovatel webu HighTech Industries s. Boxy pro skladování a přepravu. Zásobníky na teplé nápoje. Konvice transpostní a boxy na skladování.


Termoboxy a termoporty. Upozornění: Tato bouda není vhodná k nošení psů nebo koček. Je určená pouze k odpočinku a spánku doma, na cestách, výstavách nebo soutěžích.


Bouda není vhodná pro ubytování zvířete v nepřítomnosti majitele, protože existuje riziko, že zvíře může látku zničit a utéct.

Nabízíme je v mnoha provedeních, barvách, objemech či způsobu manipulace s boxem a jejich obsahem. Plastové boxy mohou být vybaveny kolečky, případně různými druhy bočních či spodních výsypů. Kartónové pol- boxy a boxy sú vyrobené z päťvrstvovej lepenky.


Vďaka pevnosti a veľkým rozmerom sa najčastejšie využívajú pri paletovej preprave. Na uzavretie boxov i pol-boxov možno zakúpiť veká. Až vám domov alebo na firmu dorazia prepravné boxy v rozloženom stave, nemusíte sa ničoho obávať, veľmi ľahko sa skladajú.


Pro bezpečnou přepravu psů Pevná konstrukce, odolné materiály a vysoká stabilita Široké mříže umožní pejskům dobrý. Otevřít filtr Zavřít filtr. Filtrování zboží dle parametrů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky