pátek 3. května 2019

Kombinované parní trouby zkušenosti

Tak skutečně parní troubu dělají snad jen dvě společnosti - Miele a snad právě ten Siemens, ostatní nejsou parní , mají jen v sobě zabudovanou nádobku na vodu. Což by mě osobně technicky bylo celkem buřt, že to má menší výkon tý páry a já nevím, co všechno dalšího ten rodzíl obnáši. Pokud je s kruhovým topným tělesem, dokáže udržet konstantní teplotu v celém prostoru trouby. Horkovzdušná trouba s ventilátorem je levnějším řešením, s dopadem na rychlost přípravy a udržení teploty.


Parní trouba využívá při přípravě horkou páru, a to s horním ohřevem. A nejen vitamínů, ale i chuti a vůně.

Další výhodou je, že velmi rychle uvaří nebo udusí (při prémiové funkci i upeče) jakékoliv jídlo v jeho zdravé verzi bez tuku. Vaření v páře zachovává v potravinách původní chuť, vitamíny a nutriční hodnoty. A je také velmi praktická - lidé, kteří chtějí jíst zdravě, ale nemají mnoho času na vaření, si mohou s parními a kombinovanými troubami Siemens snadno a rychle ohřát již připravená jídla. Díky jemné páře se chutě plně rozvinou, aniž byste museli přidávat tuk navíc.


Kombinované parní trouby dokážou nejen vařit v páře, ale také péct. Nejlepší volbou je pořízení kombinované parní trouby s horkovzduchem. Ta potom nahrazuje klasickou troubu a můžete v ní vařit, péct i grilovat.


Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenzí.

W, l, Ventilátor, Samočištění Vestavná elegantní parní trouba přinese díky svým inovativním technologiím,dokonale propečené, šťavnatě křupavé jídlo plné vitamínů a minerálů, a to i bez použití oleje či tuku. Možností využítí multifunkční parní trouby je skutečně široké. Všem, co jen trochu o koupi parní trouby uvažují, ráda vše vysvětlím, předám své bohaté zkušenosti , případně zjistím vše co bych ještě nevěděla.


Pára totiž vylepší každou surovinu. Pečivo díky ní vykyne o něco výše, pečeně se zlatavou kůrčičkou bude uvnitř křehká a šťavnatá a zelenina perfektně křupavá. S multifunkční parní troubou ale rozhodně neplatí tvrzení, že co je zdravé, není dobré. Myslet si, že v parní troubě se dá jídlo vařit a upravovat pouze v páře, by bylo velkým omylem.


Parní čistič Nano funguje na principu suché páry, jejíž částečky se dostanou až do hloubky čištěných materiálů. Pára s obsahem nanočástic a negativních iontů nečistí jen povrchy, ale také vzduch v místnosti. Parní čištění je ekologické, zničí se při něm 9 bakterií.


Nelamte si hlavu s výběrem vestavné trouby a podívejte se na naše další video, kde se dozvíte vše potřebné pro výběr vestavné trouby. Ukážeme si jednotlivé typy trub, a co od nich. Podle toho se mění i teplota (až do 2°C), nastavit je možné i vlhkost.


Většina parních trub má zásobník na vodu (jen nejdražší provedení jsou vybavena na přívod a odvod vody), ukazatel vyprázdnění ale kuchaře včas upozorní na nutnost jejího doplnění. Naše parní trouby si poradí s pečením, vařením, grilováním i přípravou pokrmů Sous-Vide. Pára dodá surovinám potřebnou vláhu, zvýrazní jejich chuť a podtrhne přirozenou strukturu.


Vychutnejte si šťavnaté maso, chléb s křupavou zlatavou kůrkou i zeleninu, která si zachová barvu i cenné vitamíny.

Vařte, pečte, grilujte v jedné multifunkční troubě. Nebo jděte ještě dál a pořiďte si multifunkční parní troubu, která vašim pokrmům dodá šťavnatost uvnitř a křupavost navenek. Nyní vám za nákup vybraných modelů vrátíme peníze zpět. Free Shipping Available. Parní programy jsou obecně k prádlu šetrnější.


Nemusíte se bát je použít ani na jemné materiály, jako je hedvábí či krajka. Díky vysoké teplotě zahřeje pára vnitřek bubnu rychleji než voda a proces je tudíž kratší a energeticky úspornější. V parní troubě lze najednou udělat celé menu a Vám zůstává čas pro jinou zábavu. Vyřizování, odesílání i výdej internetových objednávek probíhá jako obvykle.


Horký vzduch Klasický kombinovaný sporák s multifunkční troubou se pyšní energeticky úspornou třídou „A“, časovým spínačem, možností odloženého startu a dalšími praktickými parametry.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky