pátek 17. května 2019

Koupelnová skříňka spodní

Protože koupelnová skříňka ale obvykle nedostačuje pro uložení kosmetiky, hygienických potřeb, ručníků a dalších koupelnových doplňků, koupelnové skříňky se zpravidla kombinují. Proto je koupelnová skříňka často k dostání jako série nábytku – konec konců koupelnové skříňky by i vizuálně měly tvořit. Děkujeme za registraci Svou registraci potvrdíte kliknutím na odkaz v e-mailu, který vám byl právě zaslán. Pokud od nás e-mail neobdržíte do minut, podívejte se prosím do složky spam nebo hromadná pošta.


Kupte si skříňky do koupelny na jednom místě. Hledáte koupelnovou skříňku s umyvadlem, se zrcadlem nebo s košem?

A nezapomeňte se podívat, které koupelnové skříňky jsou v akci. Zavírání s dvířky s šuplíky s dvířky i šuplíky Vlastnosti závěsné stojací Povrch lesklé matné Zrcadlo se zrcadlem bez zrcadla Výbava s košem s umyvadlem bez výbavy Osvětlení s osvětlením bez osvětlení Tvar rohové přím. Tento koupelnový nábytek si můžete vybírat v několika barevných variantách. Koupelnová skříňka dodávaná v demontovaném stavu!


Detail produktu Do obchodu. Ideální je tedy koupelnová skříňka spodní bílá. Tato barva je pro koupelnu jako stvořená. V naší nabídce najdete i nízké skříňky s dekorem dřeva a tmavších barev.


Vyberte si dle svého vkusu.

Veškerý nábytek do té vaší koupelny si snadno vyberete na e-shopu KIKA. Nízká koupelnová skříňka š. Vysoká koupelnová skříňka ROSEAU v tmavě hnědé barvě, která dokáže oteplit Vaši koupelnu. Tvar i design skříňky je jednoduchý, a tak si nemusíte lámat hlavu nad vhodným doplněním. Skříňka je namontovaná ke zdi, a můžete si tak pod ní snadněji uklidit.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Spodní skříňka se zásuvkou a dvířky. Počet položek Vybavte svou koupelnu kvalitním a designovým nábytkem, který vás neomrzí ani po m. Prakticky skryje odpad a ještě poskytne vítaný úložný prostor.


Umyvadlové skříňky a další nábytek dokáže z koupelny vytvořit ideální místo pro relax. Tato vysoká koupelnová skříňka má dostatek úložného prostoru a navíc ve spodní části má koš na prádlo. Již si nemusíte kupovat samostatný koš na prádlo, ale budete ho mít. Skříňka Olsen Spa KN-40-B dodáváno ve smontovaném stavUSkříňka volně stojící se skrytým košem na prádloKomfortní úložný prostorPovrchová úprava: bílý.


Tato nabídka od prodejce q-Market20byla. Doplňková nízká spodní skříňka s výsuvným šuplíkem v horní části a dvěma polohovatelnými policemi ve spodní části. Nábytek je ošetřen PUR lepidlem, které chrání skříňku proti vlhkosti.


Bílá spodní skříňka Sičeské výroby v designu koupelnové kolekce Galena.

Uvnitř skříňky je polička. Sestavte si sněhobílou koupelnu dle vašich představ a potřeb společně s dalšími prvky této moderní sektorové kolekce Galena (viz související produkty). Skříňka s umyvadlem je oblíbená kombinace nábytku, kdy umyvadlo tvoří nedílnou část skříňky.


Získáte tak dostatek úložného prostoru třeba na ručníky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky