úterý 14. května 2019

Pračka při ždímání bouchá

Jestliže se ale bouchání vyskytuje i při praní běžného prádla, mohou být vadné tlumiče, případně také pružiny vany. Další možností je nedostatečné odčerpání vody z vany. Potom je při ždímání prádlo plné vody a tedy velmi těžké. Zde by mohlo pomoci vyčištění filtru. Při otevření horních dvířek z nich vytéká větší množství vody zpět.


Soupis otázek na téma pračka při ždímání bouchá.

Zkuste najít váš problém nebo zadejte do poradny svoji otázku. Neposedná pračka , která při ždímání skáče, může potrápit nejednoho z nás. Závada pračky, hučí při odstředění.


Při pohybu bez řemenice vydává hrubý zvuk - jakoby lehce hřídel zadrhávala. Ahoj, tak nám asi odchází pračka , při ždímání vydavá opravdu hrozný zvuk, jak když vzlítá letadlo. Ale jinak pere dobře, ždíme OK, akorát si myslím, že už odchází, máme Indesitku 13tým rokem, takže má fakt nárok :-). Prádlo dobře vyprané, vyždímené, vše ok.


Potom peru podruhé, drobnější prádlo a to samé, zase rachot při těch nejvyšších otáčkách.

Zblbla jsem manžela, že jsme asi doprali atd…(těšíc se na novou pračku konečně). Přišel domů, zkusil ždímání naprázdno bez prádla a pračka se ani nehne. Ale co vydává za zvuky teď, to mě celkem děsí. Mám ji zaplou a při ždímání začne vydávat jakoby skřípání, nezávisle jak se točí buben, ten stojí ale v pračce podezřele hodně hlasitě rachotí až skřípe či škrábe, nebo jak to napsat.


Mám se obávat, že pračka odchází na věčnost? Když si na ni sednu, vůbec to nezaznamená (mám kg), udržet ji při ždímání na místě je nemožné, jen ji to trošičku zbrzdí v devastaci. Zdá se to jako malý rozdíl, je ale nutné myslet na to, že slyšitelná hlučnost nestoupá lineárně s počtem decibelů, naopak každý decibel navíc je o poznání slyšitelnější (Zdroj: Epřehledy ). Na vnější straně buben při ždímání hrozivě bouchá. Na nepřístupné vnější straně bubnu se něco uvolnilo, při ždímání jsou hrozivě slyšet rány a zrychlují se současně se zrychlováním odstřeďování. Zezadu při otevření víka je vše v pořádku.


Nějaká uvolněná část na vnější nepřístupné straně. Tak ještě jednou díky všem, pračka úspěšně doprala dva cykly, zní teda lehce divně (zvláště některé fáze ždímání , asi jen při určité rychlosti), takže brzo radši zapřemýšlím nad novou. Při posledním ždímání pak začala pračka strašně pískat , až pištět vysokým ostrým tónem, přestala až s ukončením ždímání.


Nastavila jsem pak znovu ještě jedno. Pračka je funkční, pouze při ždímání (na nejvyšší otáčky) bouchá vnitřní plastové víko, které má rozbitý zobáček. Rozdíl při pracím procesu tak může být i dB.


Při ždímání může jedna pračka generovat hluk o síle až dB, druhá se přitom vejde pod dB. Rozdíl mezi hlučnou levnější pračkou a kvalitnějším modelem může být doslova slyšitelný.

Poškozené, chcete-li „chycené“ ložisko poznáte podle toho, že pračka během ždímání takzvaně hučí. Pračka normálně funguje, ale při zvolené vyšší teplotě praní je voda. Jestliže máte podezření, že je v prací vaně Vaší pračky cizí předmět. Hlučnost ložisek bubnu bývá nejvíce slyšitelná při ždímání , kdy má prací.


Menší Porucha Při ždímaní 7Otáček. Může To Souviset S Ťukáním Pračky. Pokud je prádlo po doprání špatně vyždímané nebo pračka přestala ždímat úplně, je nejčastější důvodem automatické zapnutí funkce UKS - pračka kvůli špatnému vyvážení prádla automaticky snížila otáčky ždímání. Perte velké a malé kusy prádla společně. Jinou možností, proč pračka při ždímání skáče, je kluzkost nožiček pračky na hladké podlaze.


Tu můžete vyřešit pořízením gumových návleků na nožky pračky, nebo třeba protiskluzovou podložkou. Vyšší investici budete nejspíše muset obětovat v případě, kdy pračka při ždímání teče nebo kape. Máte problém s automatickou práčkou? Akonáhle sa program prepne na odstreďovanie tak Vám práčka skáče po celej kúpeľni a rozbíja nábytok? Dôvodov prečo práčka pri žmýkaní alebo odstreďovaní skáče môže byť niekoľko.


No najčastejším sú prepravné poistky alebo zle rozložená váha v pracom bubne. V tomto článku Vám opíšem možné príčiny skákajúcej. U následujícího obrázku byla nahlášena závada, že pračka vyhazuje pojistky a nehřeje. Po příjezdu technika na místo bydliště zákazníka bylo provedeno rozebrání spotřebiče a spuštění autotestu, při kterém byla vyhodnocena závada překročení časového limitu pro ohřev pračky během praní. Pračka se sušičkou se pyšní moderním designem a inteligentním systémem praní a sušení, při kterém dokáže pracovat až v šesti směrech pohybu – jedná se o funkci motion.


Spolu s pokročilou množstevní automatikou tak patří toto zařízení 2vmezi nejlépe vybavené modely.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky